search

Ons nieuws van donderdag 25 december 2014

Uitgebreide blik op 'Girls' seizoen 4
Series / Nieuws

Uitgebreide blik op 'Girls' seizoen 4

Hannah en haar vriendinnen keren in januari terug op HBO.



Hierboven kun je een uitgebreide nieuwe trailer van het vierde seizoen van HBO's comedy-serie Girls bekijken. De trailer bevat een hoop nieuwe beelden, dus kijken op eigen risico! Hannah (Lena Dunham) is inmiddels naar Iowa verhuist, maar heeft ondanks de afstand nog niet gebroken met Adam (Adam Driver). Laatstgenoemde doet aan zelfreflectie en besluit dat hij toe is aan verandering. Ook Marnie (Allison Williams), Shoshanna (Zosia Mamet ) en Jessa (Jemima Kirke ) komen natuurlijk volop aan bod.

De eerste aflevering van het vierde seizoen van Girls wordt op 11 januari uitgezonden door HBO.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promo van laatste seizoen 'Glee'
Series / Nieuws

Promo van laatste seizoen 'Glee'

Begin januari zal seizoen 6 in Amerika te zien zijn.

Het is bijna zover en dan zullen de allerlaatste afleveringen van Glee in Amerika worden uitgezonden. Daarom is er al een korte promo vrijgegeven die je hier kunt zien, met een voorproefje van wat we mogen verwachten.

Op 9 januari zendt tv zender Fox twee afleveringen uit om het zesde seizoen af te trappen, getiteld Loser Like Me en Homecoming. Daarna zal het over de loop van elf weken worden uitgezonden in de VS met een twee uur lange finale op 20 maart.

Opnieuw zal Glee zich afspelen op McKinley High. Rachel en Kurt keren na hun New York avontuur terug naar deze middelbare school om de New Directions nieuw leven in te blazen. Ryan Murphy, een van de bedenkers van Glee, vertelde afgelopen april al aan The Hollywood Reporter dat de New York verhaallijn minder aanwezig zal zijn in het laatste seizoen. Het zal vooral gaan om de personages die er vanaf het begin bij zijn (zo zullen de personages Sue en Will prominent voorkomen) en hij beloofde dat er een mooi en vervullend einde zal worden gegeven aan de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Extant' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

'Extant' krijgt tweede seizoen

Halle Berry zal opnieuw de rol spelen van astronaut Molly.

CBS heeft bevestigd dat er een tweede seizoen komt van hun sciencefiction-dramaserie Extant. Er verandert een en ander op het gebied van de cast, maar Halle Berry zal vooralsnog terugkeren als ISEA-astronaut Molly.In het eerste seizoen zagen we hoe Molly terugkeerde uit de ruimte en op mysterieuze wijze zwanger raakte. In het tweede seizoen zien we hoe ze haar buitenaardse zoon opjaagt, die dreigt het menselijk ras uit te roeien.

Acteurs Hiroyuki Sanada en Michael O'Neill keren volgend seizoen niet terug en Goran Visnjic als Molly's echtgenoot en Camryn Manheum als een collega van Molly krijgen kleinere rollen en zullen alleen in de eerste paar afleveringen van het seizoen te zien zijn. Acteurtje Pierce Cagnon, die Molly's androïde zoontje speelt, en Grace Gummer zullen beiden voor een volledige rol terugkeren. Wegens de nieuwe verhaallijn zullen er ook nieuwe castleden aan de serie worden toegevoegd.

Het is vrij opmerkelijk te noemen dat Extant een tweede seizoen krijgt. De serie kreeg de nodige aandacht afgelopen zomer, maar de critici waren niet erg enthousiast. Extant werd verder aardig bekeken, maar niet zo goed als CBS had gehoopt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen