Derde seizoen 'Lost in Space' laat langer op zich wachten

Derde seizoen 'Lost in Space' loopt vertraging op

Het derde seizoen werd in eerste instantie in augustus of september verwacht...

Geoffrey Ketels, 8 augustus 2021 om 16:38

Minder goed nieuws vandaag voor fans van de serie Lost in Space. Fans hadden immers verwacht dat het derde seizoen in de zomer op Netflix zou staan. Het nieuwe deel lijkt echter vertraging te hebben opgelopen.
De serie Lost in Space kunnen we eigenlijk bestempelen als een soort van hervertelling van de klassieke 1960's sciencefiction reeks. De serie neemt ons mee ongeveer 30 jaar de toekomst in. In die tijd is de kolonisatie van de ruimte een feit geworden.

Goed bekeken
Inmiddels staan er reeds twee seizoen van de serie op streamingdienst Netflix. Er kan worden vastgesteld dat deze seizoenen behoorlijk goed worden bekeken.

Dat het derde seizoen van Lost in Space nog niet is verschenen is best opvallend te noemen. We weten namelijk dat de opnames reeds in het voorjaar van dit jaar zijn afgerond. De verwachting was dan ook een lancering van het derde seizoen in de maand augustus of september. Dat blijkt er nu niet meer in te zitten. Dit niet in het minst omdat er nog steeds geen trailer de wereld werd ingestuurd.

Bovenstaande zorgt ervoor dat het ernaar uit lijkt te zien dat we een release wat later in het najaar kunnen verwachten. Wanneer precies? Dat zal de (nabije) toekomst nog duidelijk moeten maken.


Lees meer over: Lost in Space, serie, series, Netflix

Populair nieuws