Netflix deelt hilarische beelden van razend populaire serie 'Outer Banks'

Netflix deelt hilarische beelden van 'Outer Banks'

Ook het tweede seizoen van de serie kan terug rekenen op een gigantische populariteit...

Geoffrey Ketels, 8 augustus 2021 17:16

Ook het tweede seizoen van de serie Outer Banks doet het weer bijzonder goed. Nu heeft Netflix een nieuwe, erg leuke video de wereld ingestuurd van de reeks.
In het tweede seizoen kregen we eindelijk antwoord op de vraag of John B en Sarah een wilde storm op zee hebben weten te overleven of niet. Tegelijkertijd worden de andere vrienden uit de groep thuis ook geplaagd door verschillende problemen.

Net zoals het eerste deel van de reeks eindigt ook het tweede seizoen met een stevige cliffhanger. Deze doet het vermoeden bestaan dat er zo goed als zeker nog een derde seizoen zal verschijnen van de reeks... eigenlijk bestaat er gewoon zo goed als geen twijfel over dat die er nog zal komen.

Ongelofelijk populair
Als er één ding is dat we kunnen zeggen van Outer Banks dan is het wel dat ze kan rekenen op een enorme populariteit. Net zoals geldt voor het eerste seizoen zijn ook de reacties op het tweede seizoen terug zo goed als louter positief.

Nu heeft Netflix de populariteit van de reeks nog een extra duwtje in de rug gegeven. Ze heeft namelijk een ronduit hilarische video gedeeld met beelden uit de reeks. Deze leuke video is hier te bekijken.


Lees meer over: Outer Banks, serie, series, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws