Netflix-serie 'Lost in Space' seizoen 3 toont eerste beeld van achter de schermen

Netflix-serie Lost in Space is nu klaar met de opnames van het derde seizoen.

Jim Pedd, 16 januari 2021 16:38

De opnames van het derde en het laatste seizoen van Lost in Space van Netflix zijn al rond. Dat werd door Netflix gevierd met een foto van de filmset.
Het derde seizoen van de serie wordt het laatste. Netflix liet nu op Twitter weten dat het al klaar is met de opnames van de derde reeks. Op het beeld zien we Will Robinson die een teder moment deelt met de buitenaardse robot die zowel zijn vriend is, als de beschermer van de jonge knul.

Grote geheimen
Het derde seizoen zal nog heel wat geheimen gaan onthullen over de twee personages en de rest van de cast. De finale van het tweede seizoen zag de personages naar een onbekende sector van de ruimte springen, en het langverloren schip Fortuna ontdekken.Tijdens de eerste twee seizoenen is Lost in Space veel geprezen om zijn visuele effecten. De wereld die getoond werd, bleek dan ook erg rijk en eigenlijk ook erg mooi.

Hoewel de serie al na drie seizoenen eindigt en dit voor fans te weinig zal zijn, is het voor Netflix helemaal niet zo'n slechte score. Meestal eindigen series daar al na twee seizoenen.

Lees ook: 'Lost in Space' seizoen 3: Dit moet je weten

Lees ook: Netflix-serie 'Lost in Space' krijgt een 3e en laatste seizoen!

Bron: SR

Lees meer over: Lost in Space, Netflix, Foto, seizoen 3

Populair nieuws