Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Deze week was er een volledig nieuwe top drie op Netflix. Check 'm hier!

Jim Pedd, 8 augustus 2021 19:07

Vandaag kijken we zoals elke zondag naar de top drie meest bekeken series van de week op Netflix. Waar we de afgelopen drie weken in wisselende samenleving zo'n beetje dezelfde top drie moesten noemen, is dat deze week wel anders.
We kunnen namelijk een compleet nieuwe top drie rapporteren. We zetten 'm voor je op rij!

1. Outer Banks: Deze serie is nieuw op Netflix en kreeg een tweede seizoen. We volgen de tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.

2. Hit & Run: Een spannende nieuwe Netflix Original, die deze week debuteerde op de streamingdienst. Een man die zoekt naar de ware toedracht van de dood van zijn vrouw, raakt verstrikt in een gevaarlijk web van geheimen en intriges, dat reikt van New York tot Tel Aviv.

3. Cocaine Cowboys: De andere volledig nieuwe serie, die deze week in de top drie staat, is deze. Twee jeugdvrienden ontwikkelen zich van drop-outs tot de machtigste drugsbaronnen van Miami in dit waargebeurde verhaal rondom een decennialange misdaadsaga.
Lees meer over: Netflix, Top 3, Massaal, Outer Banks, Hit and Run, Cocaine Cowboys

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws