'The Boys' onthult opvallend nieuw personage in nieuwe trailer

'The Boys' onthult opvallend personage in trailer

Er is weer een nieuwe trailer verschenen voor The Boys van Prime Video.

Jim Pedd, 8 augustus 2021 om 19:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is weer een nieuwe teaser online verschenen voor het derde seizoen van The Boys van Prime Video. Die laat zien dat de ex-vriend van Starlight (Erin Moriarty) zijn debuut maakt uit de comics.
De satirische superheldenserie van Prime Video is een groot succes, ook al is deze pas twee seizoenen jong. Het derde seizoen komt er snel aan en belooft snel verder te gaan na het einde van het explosieve tweede seizoen. Fans willen dus graag iets zien, maar wanneer de serie verder gaat is nog niet bekend.

Elke maand weer nieuws
Amazon heeft besloten om fans niet gedwongen te laten wachten op een echte trailer van het nieuwe seizoen. In plaats daarvan krijgen ze voorlopig elke keer een nieuwsitem in de vorm van Seven on 7.

Dat zijn video's die elke zevende dag van de maand op YouTube gezet worden en verkennen wat er gebeurd is met verschillende personages van de serie.

Nu het 7 augustus is geweest, hebben we dus weer een nieuwe aflevering. Die duikt in de levens van Starlight, The Deep, Queen Maeve, A-Train en meer. En we horen dat Supersonic zijn debuut gaat maken in dit nieuwe seizoen. Hij was het ex-vriendje van Starlight in de comics.

Lees meer over: The Boys, Prime Video, Erin Moriarty

Populair nieuws