Spannende teaser geeft eerste indruk 'American Crime Story' seizoen 3

Spannende teaser 'American Crime Story' seizoen 3

In de aanloop naar de lancering van het derde seizoen werd een spannende teaser de wereld ingestuurd.

Geoffrey Ketels, 9 augustus 2021 om 12:26

Het derde seizoen van de reeks American Crime Story zit er nu echt aan te komen. Voor dat derde seizoen werd alvast een spannende teaser de wereld ingestuurd.
Het derde seizoen van de reeks zal naar goede gewoonte terug eerst in de Verenigde Staten verschijnen. Vervolgens zal ze ook te zien zijn op Netflix. Wanneer dat precies het geval zal zijn is nog niet bekend.

Tijdens elk seizoen van American Crime Story wordt er een concrete, beroemde rechtszaak uitgelicht en wordt alles tot op de bodem uitgezocht.

Bill Clinton
In het derde seizoen van Amreican Crime Story wordt de tijd opnieuw stevig teruggedraaid, meer bepaald naar de jaren '90. Het derde seizoen vertelt niet alleen het verhaal van de affaire van Clinton met zijn secretaresse, daarnaast wordt ook de afzetprocedure die volgde belicht.

De maker van de reeks is natuurlijk nog altijd Ryan Murphy. Hij heeft voor het derde seizoen terug een beroep gedaan op een reeks bekende acteurs. Het gaat hierbij niet alleen om Sarah Paulson, maar ook om Beanie Feldstein. De rol van Bill Clinton wordt gespeeld door Clive Owen.

Er wordt verwacht dat het derde seizoen van American Crime Story in het najaar op Netflix te zien zal zijn.


Lees meer over: American Crime Story, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: American Crime Story

Populair nieuws