search

Ons nieuws van maandag 9 augustus 2021

'The Walking Dead' eindigt met een enorme knal
Series / Nieuws

'The Walking Dead' eindigt met een enorme knal

De serie The Walking Dead gaat niet stilletjes tot een einde komen, echt niet.

Niets duurt voor eeuwig in The Walking Dead, en dat gaan we merken nu de serie nog maar één seizoen van 24 afleveringen krijgt. Het laatste seizoen begint in augustus en is dan volgend jaar nog te zien met de resterende zestien afleveringen.

Producent Denise Huth vertelde tijdens een interview hoe het is om de serie tot een einde te brengen. En daarin is ze duidelijk: de serie krijgt een epische conclusie.

Epische conclusie
"We gaan echt eindigen met een knaller. Niets duurt voor eeuwig," vertelde Huth tijdens een Twitch-livestream over het laatste seizoen.

"Het is een cool verhaal en ik ben er enorm trots op. Ik ben ook enorm dankbaar dat we dit volledig hebben kunnen vertellen, dat we die kans hebben gekregen en dat is echt voor de volle honderd procent aan de fans te danken. Als die niet komen, gaat de serie niet door."

Hugh voegde zich in 2005 al bij de live-action verfilming van de serie, ongeveer een half decennium voordat deze zijn thuis vond bij AMC. Angela Kang mag de serie zijn laatste seizoen geven.

Het seizoen wordt, zo is ons al meerdere keren beloofd door betrokken partijen, "veel groter" van omvang.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brengt 'Moon Knight' nu al een crossover naar Disney+?
Series / Nieuws

Brengt 'Moon Knight' nu al een crossover naar Disney+?

De serie Moon Knight zou een rol hebben voor de Power Broker hebben.

De Power Broker zou zomaar eens een rol kunnen krijgen in Moon Knight. Het gerucht gaat dat actrice Emily VanCamp getekend heeft om die rol te spelen in de Disney+-serie die volgend jaar te zien moet zijn.

Dit jaar was The Falcon and the Winter Soldier te zien, waarin VanCamp voor het eerst te zien was als de Power Broker, een heel nieuwe versie van haar personage Sharon Carter. Sharon was meer een slechterik geworden dan eerst.

Weer te zien
Nu gaat dus het gerucht dat de voormalig SHIELD-agent weer te zien is in een Disney+-serie. Specifiek zou het daarbij gaan om Moon Knight. Het verhaal wordt naar buiten gebracht door The Ronin, maar details heeft men niet.

Sharon was een bondgenoot van Sam en Bucky, maar had ook zo haar eigen plannen. Achter de schermen bleek zij bijvoorbeeld verantwoordelijk voor Karli Morgenthau en haar Flag Smashers. Het laatste dat we van haar zagen, was dat ze een pardon kreeg voor haar rol in de gebeurtenissen van Captain America: Civil War en dat ze grootschalige plannen had om de regering over te nemen.

Zou dat een Secret Invasion kunnen zijn? We weten nog vrij weinig over Moon Knight, maar in de comics was hij een CIA-agent en zodoende zou hij verbonden kunnen zijn aan Sharon Carter.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De razend spannende serie 'Hit & Run'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De razend spannende serie 'Hit & Run'

Deze nieuwe serie is afkomstig van de hand van de makers van 'The Killing'...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Hit & Run is een spannende thriller-serie waar veel mensen naar hebben uitgekeken. Ze is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

Hit & Run vertelt het verhaal van een getrouwde man wiens leven compleet overhoop wordt gehaald wanneer zijn vrouw sterft door een auto-ongeval.

De man kan het verlies van zijn vrouw geen plaats geven tot hij heeft ontdekt wie verantwoordelijk is voor haar dood. Het is het begin van een spannende zoektocht naar rechtvaardigheid.

Ex-geliefde
Wanneer Segev Azulai op zoek gaat naar de schuldige voor de dood van zijn vrouw krijgt hij daarbij de bijstand van een ex-geliefde. Actrice Sanaa Lathan kruipt in de huid van Naomi Hicks. Verder bestaat de cast van deze reeks nog uit namen als Kaelen Ohm, Moran Rosenblatt en Gregg Henry.

[b]Hit & Run[/i] is een productie van de makers van The Killing. Gelet op het succes van deze reeks spreekt het voor zich dat velen ook uitkeken naar Hit & Run. Deze gloednieuwe serie is vanaf nu te bekijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe serie 'Reginald The Vampire' aangekondigd
Series / Nieuws

Nieuwe serie 'Reginald The Vampire' aangekondigd

De nieuwe serie zal gebaseerd zijn op de bekende 'Fat Vampire' boekenreeks...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ben jij ook wel toe aan een gloednieuwe vampierenserie? Dan is de nieuwe aankondiging die werd gedaan door Syfy zeker iets voor jou!

De gloednieuwe serie die is besteld door Syfy draagt de naam Reginald The Vampire. Ze is gebaseerd op de boekenreeks genaamd Fat Vampire. De hoofdrol in deze nieuwe serie is weggelegd voor acteur Jacob Batalon die we eerder reeds zagen optreden in 50 States of Fright.

IJdele vampiers
De serie Reginald The Vampire zal zich volgens de bekendmaking afspelen in een wereld gevuld met niet alleen mooie en fitte, maar ook ijdele vampiers. Batalon kruipt voor de reeks in de huid van Reginald Baskin.

De serie vertelt vooral het verhaal van het personage Baskin dat tijdens zijn leven verschillende obstakels moet zien te overwinnen. Hij komt er op een bepaald ogenblik al snel achter dat hij over bepaalde, bijzondere krachten beschikt.

Wanneer Reginald The Vampire precies te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spannende teaser geeft eerste indruk 'American Crime Story' seizoen 3
Series / Nieuws

Spannende teaser geeft eerste indruk 'American Crime Story' seizoen 3

In de aanloop naar de lancering van het derde seizoen werd een spannende teaser de wereld ingestuurd.

Het derde seizoen van de reeks American Crime Story zit er nu echt aan te komen. Voor dat derde seizoen werd alvast een spannende teaser de wereld ingestuurd.

Het derde seizoen van de reeks zal naar goede gewoonte terug eerst in de Verenigde Staten verschijnen. Vervolgens zal ze ook te zien zijn op Netflix. Wanneer dat precies het geval zal zijn is nog niet bekend.

Tijdens elk seizoen van American Crime Story wordt er een concrete, beroemde rechtszaak uitgelicht en wordt alles tot op de bodem uitgezocht.

Bill Clinton
In het derde seizoen van Amreican Crime Story wordt de tijd opnieuw stevig teruggedraaid, meer bepaald naar de jaren '90. Het derde seizoen vertelt niet alleen het verhaal van de affaire van Clinton met zijn secretaresse, daarnaast wordt ook de afzetprocedure die volgde belicht.

De maker van de reeks is natuurlijk nog altijd Ryan Murphy. Hij heeft voor het derde seizoen terug een beroep gedaan op een reeks bekende acteurs. Het gaat hierbij niet alleen om Sarah Paulson, maar ook om Beanie Feldstein. De rol van Bill Clinton wordt gespeeld door Clive Owen.

Er wordt verwacht dat het derde seizoen van American Crime Story in het najaar op Netflix te zien zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix krijgt een drukke week met 7 nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Netflix krijgt een drukke week met 7 nieuwe series

Het wordt weer een lekkere week voor abonnees op Netflix, met zoveel nieuws!

Netflix gaat een lekker drukke week tegemoet. Zoals elke week blikken we ook deze week weer vooruit naar de series die in elk geval worden toegevoegd de komende paar dagen. Let wel op: meestal zijn het er uiteindelijk meer!

Love (ft. Marriage and Divorce) (seizoen 2), 8 augustus: Emoties koken over als vrouwen achter de affaires van hun echtgenoten komen.

Bake Squad, 11 augustus: Meesterbakkers weten toetjes tot grote hoogten te brengen, met briljante ideeën en epische uitvoering.

Al Rawabi School for Girls, 12 augustus: De gepeste outcasts van het prestigieuze Al Rawawabi School for Girls besluiten wat interessante takedowns te plannen om hun pestkoppen aan te pakken.

Brand New Cherry Flavor, 13 augustus: Een filmmaker gaat naar Hollywood, begin jaren negentig, om haar film te maken. Maar dat gaat al snel mis, als ze terecht komt in een soort konijnenhol vol seks, magie, wraak en kittens.

Gone for Good, 13 augustus: Tien jaar nadat hij de twee mensen van wie hij het meest hield verloor, raakt een man verzeild in een bizar mysterie als zijn vriendin plotseling verdwijnt.

The Kingdom, 13 augustus: Na de moord op zijn running mate, weet een controversiële priester te overwinnen als kandidaat voor de Argentijnse presidentsverkiezingen. Maar niets aan hem is zo heilig als het lijkt.

Valeria (seizoen 2), 13 augustus: De vier vrienden steunen elkaar op de moeilijkste momenten, en maken beslissingen die hun levens voor altijd kunnen veranderen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peacemaker' heeft meer actie dan welke serie dan ook
Series / Nieuws

'Peacemaker' heeft meer actie dan welke serie dan ook

De serie Peacemaker, gebaseerd op The Suicide Squad, gaat echt ver.

Er zit geen vrede in de serie Peacemaker. Bedenker James Gunn vertelt dat de spin-off van de film The Suicide Squad "meer actie dan welke superheldenserie ook" heeft.

De hoofdrol van de serie, Christopher Smith, wordt gespeeld door John Cena. Hij is de gehelmde antiheld die zijn uiterste best doet om vrede te bewaren en dat ten koste van alles wil doen. Dat maakt hem in de woorden van Gunn echt een loser en een verdomd slechte man.

Geen groot plan
Vooraf was er geen groot plan voor de serie. "Maar het is iets dat ik heel graag doe en ik wist dat de cast dit ook wil," aldus Gunn over de serie.

Hij regisseerde vijf van de acht afleveringen. De rest was voor Jody Hill, BRad Anderson en Rosemary Rodriguez. "Volgend jaar hoop ik alle afleveringen te regisseren. je zal zien dat Peacemaker een heel, heel andere serie is dan alles wat eerder gedaan is in het superheldenuniversum."

De show heeft meer actie dan welke serie dan ook. Tegelijk is de serie ook "in zekere zin rustiger" dan zijn grote blockbuster. "Hij gaat specifiek om een groep mensen, dus meer over de maatschappij."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'How I Met Your Mother'-serie op volle stoom
Series / Nieuws

Nieuwe 'How I Met Your Mother'-serie op volle stoom

How I Met Your Mother krijgt een spin-off met Hilary Duff in de hoofdrol.

Het werk gaat gestaag door aan How I Met Your Mother spin-off How I Met Your Father. Die wordt gemaakt door duo Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, met een hoofdrol voor Hilary Duff.

Duff onthulde dat er een eerste table read was voor de Hulu-serie. Deze werd eerder dit jaar aangekondigd, nadat deze al jaren in de maak was, maar er maar geen invalshoek gevonden kon worden waar men echt tevreden mee was.

How I Met Your Father
In de serie speelt Hilary Duff de hoofdrol van Sophie. Zij vertelt hoe ze de vader van haar zoon ontmoet heeft, precies hoe Ted Mosby dat in de originele serie ook deed. De tijdlijn begint in 2021 en volgt Sophie met haar hele hechte vriendengroep, terwijl ze proberen het leven een beetje goed mee te maken.

In een Instagram Story onthulde Hilary Duff dat de cast haar eerste table read sessie had op donderdag 5 augustus. De actrice vertelde;

"We hebben zojuist onze eerste table read voor How I Met Your Father gehad, met de hele cast en iedereen is zo ontzettend goed. Ik voel mij zo gelukkig. Het schrijven is hysterisch. De cast is buitengewoon en ik zat de hele tijd te trillen", vertelde ze.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook dit 'Loki'-idee werd geschrapt
Series / Nieuws

Ook dit 'Loki'-idee werd geschrapt

De Time Variance Authority was niet de enige organisatie die we hadden moeten leren kennen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Schrijver Michael Waldron onthulde dat het oorspronkelijke plan voor aflevering 5 van Marvel/Disney+-serie Loki was om een Loki Variance Authority te introduceren.

De aflevering, Journey Into Mystery draait erom dat Loki in The Void aan het einde van de tijd terecht komt. Daar ontmoet hij allerlei varianten van zichzelf, waaronder Classic Loki, Boastful Loki, Kid Loki en Alligator Loki. Uiteindelijk werken ze samen om te ontkomen aan Alioth, een wolkachtige demon.

Loki Variance Authority
The Void loste het mysterie op van waar varianten heen gaan als ze gepruned worden door de Time Variance Authority. En nu blijkt dat dit chaotische postapocalyptische landschap bijna een heel eigen organisatie had gehad.

Waldron vertelde dat het idee enige tijd was om een LVA te introduceren. "Tom Kauffman schreef aflevering 5 van de serie. Tom is een van de schrijvers van Rick and Morty, en was daar vanaf het eerste seizoen. Hij is een van mijn beste vrienden en een van de grappigste mensen die je maar tegen kan komen."

"Ik denk dat er een moment was, waarop we een Loki Variance Authority hadden, een soort LVA die bestond uit allerlei verschillende Loki's."

Waarom die organisatie geschrapt werd is niet bekend.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' gaat enorm van de comics afwijken met zijn laatste seizoen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' gaat enorm van de comics afwijken met zijn laatste seizoen

De serie The Walking Dead staat al steeds meer op zichzelf en nu al helemaal.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead staat op het punt om te beginnen. Deze maand begint het eerste van drie delen van het seizoen, met acht afleveringen.

De serie introduceert de Commonwealth en is daarmee gebaseerd op de laatste drie volumes van de comics: New World Order, The Rotten Core en Rest In Peace. Maar we krijgen ook een verhaallijn te zien die niet in de comics zit.

De Reapers
Dat is de bedreiging van de Reapers, de nieuwste groep gestoorde moordenaars. Die nemen het op tegen onze overlevenden. De Reapers hebben geen wortels in de comics, en zijn volledig voor de serie bedacht.

Producent Denise Huth laat weten dat dit een bewuste keuze was en dat iedereen er enorm blij mee is. "Een van de mooie dingen aan 't feit dat je iets verfilmt, is dat de comics er altijd zullen zijn," begon ze.

"Dat verhaal bestaat altijd zoals Robert [Kirkman] het schreef. Maar als je een televisieserie maakt, die al zo lang bezig is, dan zit je niet meer met het idee: 'Okay, we hebben dit en we moeten dit doen'. We weten welke momenten de fans echt graag wilden zien. Het geeft ons iets meer kans om te ademen en verhaallijnen te introduceren die niet in de comics zitten. En dat vonden we heel opwindend."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Suicide Squad'-serie 'Peacemaker' krijgt een bizar verhaal
Series / Nieuws

'The Suicide Squad'-serie 'Peacemaker' krijgt een bizar verhaal

De serie Peacemaker van James Gunn krijgt een verhaal in het heden en het verleden.

Schrijver en regisseur James Gunn maakte voor HBO Max de serie Peacemaker. Die speelt zich zowel in het verleden als in het heden af, leren we nu.

Centraal staat John Cena's personage Christopher Smith, ook wel bekend als de Peacemaker. Hij is een sukkelachtige versie van Captain America. Zijn vader was een soldaat die hem vanaf zijn geboorte trainde om te moorden. Eenzelfde verhaal als Bloodsport, maar die is rationeler en Peacemaker interesseert zich niet voor het aantal slachtoffers dat hij moet maken in naam van vrijheid.

Nieuwe serie
Peacemaker heeft een grote rol in The Suicide Squad en krijgt dus ook een eigen serie. De opnames daarvan zijn al rond. Vijf van de in totaal acht afleveringen zijn door Gunn geregisseerd.

Velen dachten verder dat de serie een prequel zou zijn, gezien de vrij vage synopsis. Maar goed, hij blijkt zich ook in het heden af te spelen:

"Via het verhaal leer je waar Peacemaker vandaan komt. Er is een moment in de film waarin Bloodsport over zijn vader vertelt en hoe hij was. En je ziet dan een shot van Peacemaker en hij knikt. Dat is het zaadje voor de hele Peacemaker-serie," begon Gunn.

"We zien Peacemaker straks met zijn vader, die gespeeld wordt door Robert Patrick. We zien waar hij vandaan komt, wat hij gedaan heeft, wat dat voor hem betekent en wat hij hierna gaat doen. Omdat hij geen kwaadaardig persoon is, gewoon een slechte man. Hij lijkt iemand in de film te zijn die geen vergiffenis kan krijgen. Maar ik denk dat 't meer voor hem is. We kregen geen kans om hem te leren kennen in The Suicide Squad, en daar gaat deze serie over. Ik had op z'n minst acht afleveringen nodig om dat gedaan te krijgen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' onthult eindelijk details over seizoen 2
Series / Nieuws

'The Witcher' onthult eindelijk details over seizoen 2

Het tweede seizoen van The Witcher van Netflix onthult wat nieuwe details.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van The Witcher bracht ons meerdere korte verhalen van het boek The Last Wish van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. Tegelijk miste er een belangrijk verhaal in dat seizoen: A Grain of Truth. Gelukkig komt daar verandering in.

Het verhaal doet dienst als de première van het tweede seizoen. Fans krijgen zo ook voor het eerst Nivellen te zien, die tot leven gebracht wordt door Kristofer Hivju.

Grain of Truth
Showrunner Lauren Schmidt Hissrich onthulde in een nieuwe teaser voor het tweede seizoen van de serie wat we mogen verwachten.

"Ik ben zo blij dat we in het tweede seizoen een van mijn favoriete korte verhalen tot leven mogen brengen. Het is het slechtst bewaarde geheim dat we hebben. We verfilmen A Grain of Truth als opening van het tweede seizoen," begon Hissrich.

"Ik moet zeggen dat ik dacht dat we na het eerste seizoen geen korte verhalen meer konden verfilmen. Dat we die kans verloren hadden, maar we konden dit verhaal verfilmen met een rol voor Ciri. Het is het verhaal van een vader en dochter die samenkomen in een plek die niet veilig voelt voor hen. We krijgen Nivellen te zien, die door de onvergelijkbare Kristofer Hivju gespeeld wordt en we kunnen zijn karakter en achtergrondverhaal met Geralt verkennen straks."

Ze vindt het een perfecte manier om het nieuwe seizoen te lanceren. "Omdat het om familie gaat. Het gaat over de geheimen die we voor elkaar houden en om de monsters die we soms intern houden."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het doek valt voor weer een Arrowverse-serie
Series / Nieuws

Het doek valt voor weer een Arrowverse-serie

De serie Supergirl is voorbij na zes seizoenen, waarvan een deel in het Arrowverse.

Melissa Benoist neemt nu officieel afscheid van het Arrowverse. De opnames van het zesde seizoen van de serie Supergirl blijken nu officieel afgerond.

In 2020 werd aangekondigd dat het zesde seizoen het laatste zou worden rond de Girl of Steel. De eerste zeven afleveringen verschenen al in de eerste helft van dit jaar, en de rest gaat vanaf 24 augustus wekelijks debuteren op The CW. Dat begint allemaal vanaf 24 augustus.

De opnames zijn rond
Sinds januari 2015 speelt Melissa Benoist de rol van Supergirl. Maar nu blijkt ze al afscheid te nemen van de rol. Waarom? Nou, de opnames van de serie zijn afgerond.

Benoist vierde op Instagram het afronden van de opnames van de serie. Dat deed ze samen met David Harewood en Chyler Leigh, haar twee costerren die er sinds het begin van de serie zijn. In het bijschrift bedankt ze de cast en crew, die ze als familie is gaan zien en verder bedankt ze alle kijkers.

Het was een wilde rit voor Supergirl sinds de aankondiging. Het eerste seizoen was op CBS te zien, maar de serie had het zwaar. Want na 1 seizoen besloot men er al de stekker uit te trekken. Waarop The CW de serie overnam en hem onderdeel maakte van het Arrowverse.

Helaas komt echter aan alles een einde en tegenvallende kijkcijfers maakten dat deze serie gecancelled werd. Hieronder de post op Instagram:

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.