search
Netflix krijgt een drukke week met 7 nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Netflix krijgt een drukke week met 7 nieuwe series

Het wordt weer een lekkere week voor abonnees op Netflix, met zoveel nieuws!

Netflix gaat een lekker drukke week tegemoet. Zoals elke week blikken we ook deze week weer vooruit naar de series die in elk geval worden toegevoegd de komende paar dagen. Let wel op: meestal zijn het er uiteindelijk meer!

Love (ft. Marriage and Divorce) (seizoen 2), 8 augustus: Emoties koken over als vrouwen achter de affaires van hun echtgenoten komen.

Bake Squad, 11 augustus: Meesterbakkers weten toetjes tot grote hoogten te brengen, met briljante ideeën en epische uitvoering.

Al Rawabi School for Girls, 12 augustus: De gepeste outcasts van het prestigieuze Al Rawawabi School for Girls besluiten wat interessante takedowns te plannen om hun pestkoppen aan te pakken.

Brand New Cherry Flavor, 13 augustus: Een filmmaker gaat naar Hollywood, begin jaren negentig, om haar film te maken. Maar dat gaat al snel mis, als ze terecht komt in een soort konijnenhol vol seks, magie, wraak en kittens.

Gone for Good, 13 augustus: Tien jaar nadat hij de twee mensen van wie hij het meest hield verloor, raakt een man verzeild in een bizar mysterie als zijn vriendin plotseling verdwijnt.

The Kingdom, 13 augustus: Na de moord op zijn running mate, weet een controversiële priester te overwinnen als kandidaat voor de Argentijnse presidentsverkiezingen. Maar niets aan hem is zo heilig als het lijkt.

Valeria (seizoen 2), 13 augustus: De vier vrienden steunen elkaar op de moeilijkste momenten, en maken beslissingen die hun levens voor altijd kunnen veranderen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen