search
Disney+-serie 'What If...?' laat je nu al zombies zien
Series / Posters

Disney+-serie 'What If...?' laat je nu al zombies zien

De serie What If...? bevat een aantal zombie-versies van Marvel-helden.

Zombies nemen het Marvel Cinematic Universe over op de nieuwe poster voor What If...?. De serie is de nieuwste toevoeging aan Disney+ van Marvel Studios.

De serie verkent het multiversum van Marvel Studios, met zijn oneindige mogelijkheden. Elke aflevering bekijkt hoe het MCU gelopen kon zijn als de gebeurtenissen van een film anders gelopen zouden zijn. Dat betekent dus ook dat we heel wat opvallende momenten zien krijgen.

Verschillende verhalen
Er zijn al verschillende verhalen onthuld. Zo weten we dat in de eerste aflevering Peggy Carter het superserum krijgt, en Captain Carter wordt. In een andere aflevering verdwijnt T'Challa in de ruimte en wordt hij Star-Lord.

Weer andere verhalen duiken in comic-verhalen. Eentje daarvan laat ons zombieversies zien van de personages van wie iedereen houdt.

Marvel Studios heeft vandaag een poster vrijgegeven die laat zien dat heel wat van de helden veranderen in een ondode versie van zichzelf.

Op de poster zie je onder meer Captain America en Iron Man in zombievorm. Verder weten we dat Bucky Barnes het tegen hen op zal nemen in de nieuwe aflevering. En dat Spider-Man vermoedelijk ook een zombiejager wordt.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen