search
'How I Met Your Mother'-ster vindt nieuwe Netflix-serie
Series / Nieuws

'How I Met Your Mother'-ster vindt nieuwe Netflix-serie

Acteur Neil Patrick Harris heeft getekend voor een nieuwe Netflix-serie: Uncoupled.

Uncoupled, een nieuwe Netflix-serie van de maker van Emily in Paris heeft een hoofdrolspeler gevonden. Acteur Neil Patrick Harris zal de hoofdrol spelen in de serie.

Dat meldt Deadline vandaag. De serie is het nieuwste project van Darren Star. Hij werkt met Harris aan de serie samen, want hij is uitvoerend producent. Dat doet hij samen met Jeffrey Richman. De serie wordt verder gemaakt door MTV Entertainment Studios en Jax Media en de opnames gaan in deze herfst van start.

Grote nieuwe serie
Het is de eerste keer dat Neil Patrick Harris de hoofdrol in een sitcom speelt, sinds hij zijn werk aan How I Met Your Mother afrondde.

Deze serie draait voornamelijk om LHBTIQA+-personages. We volgen namelijk een gescheiden homoseksuele man in de veertig.

De hoofdpersoon, die dus gespeeld wordt door Harris, heet Michael. Hij dacht dat zijn leven perfect was, tot zijn echtgenoot na een huwelijk van zeventien jaar de deur uit loopt. Ineens moet Michael omgaan met twee nachtmerries: het verlies van zijn soulmate en tegelijk het plotselinge leven van een single homoseksuele man in de veertig in New York City.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen