search
Bizarre 'What If...?' heeft nu al bijzonder nieuws voor je
Series / Nieuws

Bizarre 'What If...?' heeft nu al bijzonder nieuws voor je

De serie What If...? gaat deze maand van start op Disney+.

Marvel-serie What If...? is binnenkort te zien op streamingdienst Disney+. Uitvoerend producent Brad Winderbaum sprak met de site Inverse over wat we kunnen verwachten van de televisieserie.

What If...? brengt heel wat bijzondere mogelijkheden met zich mee. De serie zal draaien om alternatieve realiteiten en laat zien wat er mogelijk is. Zo debuteert Captain Carter in plaats van Captain America en zien we T'Challa als een soort Tony Stark de wereld beschermen.

Ook een spin-off?
Gespeculeerd wordt nu al wat er allemaal mogelijk is voor de spin-off serie. Zou deze bijvoorbeeld een live-action spin-off kunnen krijgen?

"Alles wat je maar hoeft te doen, is kijken hoeveel van de verhalen uit de What If...? comics terecht zijn gekomen in de voornaamste continuïteit van het comic-universum," legde Winderbaum uit. "Mijn voorspelling is dat net zoiets gaat gebeuren bij de films."

Elk verhaal wordt in een tijdsduur van een half uur verteld. Marvel Studios omschrijft de serie verder als volgt: "Marvel Studios' What If...? gooit de boel omver in het Marvel Cinematic Universe en stelt zich gebeurtenissen uit de films op onverwachte manieren voor. Met een multiversum vol oneindige mogelijkheden, zien we fanfavoriete personages als Peggy Carter, T'Challa, Doctor Strange, Killmonger, Thor en meer".



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen