Nòg een Disney+-serie op komst van Marvel Studios?

Nòg een Disney+-serie op komst van Marvel Studios?

James Gunn wil een Guardians of the Galaxy-serie maken voor Disney+.

Jim Pedd, 7 augustus 2021 om 09:15

Als James Gunn de kans krijgt, maakt hij straks niet alleen een serie voor DC Comics, maar ook voor Marvel Studios. Hij wil een spin-off maken van zijn succesvolle Marvel Studios-films, Guardians of the Galaxy.
Gunn stelt tijdens een interview dat hij dolgraag een serie wil maken over de Ravagers. Dat is een groep ruimtepiraten die een belangrijke bijrol heeft in de film Guardians of the Galaxy.

Wat zijn de Ravagers?
De Ravagers zijn een soort buitenaards misdaadsyndicaat, dat bestaat uit een hele rits ruimtepiraten, huurlingen en ervaren bandieten. Er zijn overal facties, elk met een eigen leider.

De erecode onder de Ravagers is dat je niet van andere Ravagers steelt, of in kinderen handelt. Hoofdpersoon Peter Quill wordt na het overlijden van zijn moeder ontvoerd door Ravager Yondu Udonta.

"Ik heb altijd gedacht dat er een geweldige serie te maken zou zijn over de Ravagers," aldus Gunn. Het maakt hem niet zoveel uit wat het uitgangspunt is, maar hij had het idee al eens geopperd bij Marvel-baas Kevin Feige, tijdens de opnames van de allereerste film. "Hij zei: als dit een hit is, mag je doen wat je wil.". Maar vooralsnog dus nog niet die serie.
Bron: CBM

Lees meer over: Guardians of the Galaxy, marvel studios, Disney Plus, James Gunn, Ravagers

Populair nieuws