Misstanden op de set van HBO-serie 'Watergate' leggen de opnames stil

De serie Watergate van HBO moest even stoppen met de opnames.

Jim Pedd, 10 augustus 2021 09:09

De opnames van The White House Plumbers zijn stilgelegd. Er zouden zich problemen hebben afgespeeld op de filmset van de serie van HBO.
De serie draait om het Watergate-schandaal. De ontwikkeling begon in de loop van 2019. Het wordt een miniserie van HBO met behoorlijk grote namen die betrokken zijn: Woody Harrelson, Justin Theroux, Domhnall Gleeson, Kiernan Shipka, Lena Headey, Judy Greer en John Carroll Lynch.

Opnames stilgelegd
De serie The White House Plumbers krijgt vijf afleveringen en kijkt naar een van de grootste schandalen uit de Amerikaanse politieke geschiedenis. De serie is gebaseerd op archieven, maar ook op het boek Integrity van Egil en Matthew Krogh.

Specifiek volgen we E. Howard Hunt en G. Gordon Liddy, het duo dat de Watergate-overvallen orchestreerde. Maar hoewel de opnames in mei begonnen, zijn die nu stilgelegd.

HBO heeft een onderzoek laten beginnen om te kijken naar mogelijk onprofessioneel gedrag op de set. We weten niet wat er aan de hand is, maar het zou zich afspelen rond de regisseur en producent David Mandel en een lid van het prop-department.

"HBO heeft berichten ontvangen van vermeend onprofessioneel gedrag op de set van White House Plumbers. We nemen onze verantwoordelijkheid enorm serieus om te zorgen voor een respectvolle werkomgeving op al onze producties en onderzoeken de zaak volledig."

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Watergate, HBO, opnames

Populair nieuws