'The Walking Dead': Bereid je maar voor op onverwachte samenwerkingen

The Walking Dead krijgt bizarre samenwerkingen

Lang niet alles gaat lopen zoals je misschien verwacht in The Walking Dead.

Jim Pedd, 10 augustus 2021 om 08:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Gale Anne Hurd hint erop dat het elfde seizoen van The Walking Dead een stel bijzondere en verrassende allianties zal bevatten.
Hoewel de kijkcijfers flink terugliepen met de jaren, blijft The Walking Dead een van de best scorende series van AMC. Nu de serie richting de finale gaat, horen we langzaamaan meer en meer over het laatste seizoen.

Verrassende samenwerkingen
The Walking Dead krijgt 24 afleveringen met zijn laatste seizoen. Dat is bijna dubbel zoveel als andere seizoenen kregen, en de reeks afleveringen wordt verspreid over een periode van twee jaar uitgezonden.

Op 22 augustus gaat het seizoen van start, waarbij de groep een boel nieuwe uitdagingen krijgt. Denk aan de Reapers, die brute moordenaars zijn, maar ook aan de grote mysterieuze gemeenschap genaamd The Commonwealth.

Om dat allemaal het hoofd te bieden, krijgen we hele verrassende samenwerkingen. "Norman Reedus is altijd de man die heeft gezegd dat er spectaculaire dingen aan zitten te komen. Ik werd vanochtend wakker en keek naar een versie van een van de afleveringen en voor mensen die ervan houden dat dit een door personages gedreven serie is, wordt dit echt top. Er zitten verrassende allianties in, het is dan ook verrassende fictie."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Robert Kirkman, Denise Huth

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws