'Riverdale' gaat vanaf vandaag verder op Netflix!

'Riverdale' gaat vanaf vandaag verder op Netflix!

De resterende afleveringen van het vijfde seizoen worden vanaf vandaag wekelijks uitgezonden...

Geoffrey Ketels, 12 augustus 2021 om 11:41

Goed nieuws voor fans van de serie Riverdale. Het vijfde seizoen van de reeks is namelijk helemaal terug. De resterende afleveringen zullen vanaf nu wekelijks worden uitgezonden bij Netflix.
De Coronapandemie heeft ook Riverdale niet gespaard. De productie liep enorm veel vertraging op waardoor fans helaas lang moesten wachten om de laatste afleveringen van het vijfde seizoen te kunnen bekijken. Nu is het wachten gelukkig voorbij.

Wekelijkse afleveringen
In het vijfde seizoen heeft Riverdale een tijdssprong gemaakt van zeven jaar. Eerder raakte ook al bekend dat we in de laatste afleveringen van dit seizoen Josie and The Pussycats terug mogen verwelkomen.

Actrice Ashleigh Murray liet eerder reeds optekenen dat we de meiden in het huidige seizoen van een compleet andere kant zullen leren kennen.

Naar goede gewoonte worden de afleveringen terug wekelijks toegevoegd aan de streamingdienst. Vandaag is aflevering elf aan de beurt. Heb je nog niets gezien van het vijfde seizoen en wil je alvast graag een voorsmaakje? Dat kan door het bekijken van de onderstaande trailer!Lees meer over: Riverdale, serie, series, Netflix

Populair nieuws