Nieuwe 'Star Wars'-serie zoekt een wel heel bekend personage

'Star Wars' zoekt een wel heel bekend personage

De serie Ahsoka zoekt iemand voor de rol van Sabine Wren in live-action.

Jim Pedd, 12-08-2021 11:04

Het gerucht gaat al een tijdje dat verschillende personages uit de animatieseries van Lucasfilm een overstap zullen maken naar live-action. Ahsoka Tano was er een van en in haar aankomende live-action serie, lijkt ze gezelschap te krijgen van een bekende bondgenoot.
The Hollywood Reporter stelt namelijk dat een van de bondgenoten van Tano in de serie Star Wars Rebels ook te zien zal zijn in deze serie. "Lucasfilm zoekt een actrice die tegenover Rosario Dawson te zien kan zijn als de Mandalorian-krijgster Sabine Wren".

Maar wie?
In het verleden werd al gespeculeerd dat WWE-ster Mercedes Varnado, a.k.a. Sasha Banks, gecast was als Wren in het tweede seizoen van de serie. Maar zij bleek een heel andere Mando te spelen.

In de laatste momenten van de seriefinale van Star Wars Rebels zagen we Ahsoka en Sabine vertrekken op een missie om Ezra Bridger te vinden. De jonge Jedi werd in een wormgat gezogen met Grand Admiral Thrawn.

Die gebeurtenissen werden niet benoemd in de Tano-aflevering van The Mandalorian, maar er werd wel naar gehint in haar confrontatie met magistraat Morgan Elsbeth. De kans is dus groot dat deze verhalen wel kloppen.
Bron: THR

Lees meer over: Star Wars, Sabine Wren, Ahsoka, Disney Plus

Populair nieuws