search
Topdrukte op Netflix met 14 (!) nieuwe series deze week
Series / Streaming-diensten

Topdrukte op Netflix met 14 (!) nieuwe series deze week

Er debuteerden maar liefst 14 titels nieuw op Netflix de afgelopen week. Check hier welke.

Als je een Netflix-abonnement hebt, zal je vast erg blij zijn met de toevoegingen van deze week. Netflix voegde namelijk heel wat series nieuw toe. We zetten ze voor je op een rij.

Explained (S03E04): Wie is er braaf? Iedereen is braaf! Van lieve puppyogen tot echte heldhaftige viervoeters. Ontdek hoe honden onze beste vrienden zijn geworden die ons leven verrijken.

Rick and Morty (S05E08): Als de rest van de familie op een cruise is, is Rick thuis aan zichzelf overgelaten en besluit hij contact te zoeken met een oude vriend.

Legends of Tomorrow (S06E11): De Waverider verkeert in een impasse, Sara en de helft van het team zitten vast in een kosmisch bowlingcentrum in een spel dat het lot van de aarde kan bezegelen.

Riverdale (S05E11): De voortdurende chaos leidt tot grote problemen in Riverdale. Betty zoekt met haar nieuwe vrienden naar Jughead. Veronica doet er alles aan om een opaal te vinden.

Shaman King (seizoen 1): Medium Yoh Asakura doet mee aan een toernooi dat elke 500 jaar wordt gehouden en waarin de andere sjamanen strijden om de supermachtige sjamaankoning te worden.

I Need Romance (seizoen 1): Een workaholic heeft de romantiek opgegeven. Ze komt opnieuw in contact met een oude vlam, een getalenteerde producer. Hij wil haar weer in de liefde laten geloven.

Gabby's Poppenhuis (2 seizoenen): Schattige katjes, grappig geknutsel en kleurrijke magie. Beleef geanimeerde avonturen samen met kattenliefhebster Gabby en haar maatje Pandy Poek.

Love (ft. Marriage and Divorce) (seizoen 2): Emoties koken over als vrouwen achter de affaires van hun echtgenoten komen.

Bake Squad (seizoen 1): Meesterbakkers weten toetjes tot grote hoogten te brengen, met briljante ideeƫn en epische uitvoering.

Al Rawabi School for Girls: De gepeste outcasts van het prestigieuze Al Rawawabi School for Girls besluiten wat interessante takedowns te plannen om hun pestkoppen aan te pakken.

Brand New Cherry Flavor: Een filmmaker gaat naar Hollywood, begin jaren negentig, om haar film te maken. Maar dat gaat al snel mis, als ze terecht komt in een soort konijnenhol vol seks, magie, wraak en kittens.

Gone for Good: Tien jaar nadat hij de twee mensen van wie hij het meest hield verloor, raakt een man verzeild in een bizar mysterie als zijn vriendin plotseling verdwijnt.

The Kingdom: Na de moord op zijn running mate, weet een controversiƫle priester te overwinnen als kandidaat voor de Argentijnse presidentsverkiezingen. Maar niets aan hem is zo heilig als het lijkt.

Valeria (seizoen 2): De vier vrienden steunen elkaar op de moeilijkste momenten, en maken beslissingen die hun levens voor altijd kunnen veranderen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen