search

Ons nieuws van vrijdag 13 augustus 2021

Nieuw op Netflix: Een opmerkelijke moord in 'El Reino' seizoen 1
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Een opmerkelijke moord in 'El Reino' seizoen 1

De nieuwe reeks vertelt het verhaal van een controversiële televisie-evangelist presidentskandidaat...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vanaf vandaag is op Netflix de serie El Reino te bekijken. In deze serie stelt een controversiële televisie-evangelist zich kandidaat voor het presidentschap in Argentinië.

El Reino is een Argentijnse thrillerserie waarin een controversiële televisie-evangelist beslist om zich kandidaat te stellen als president van Argentinië. Vooraleer het zover komt wordt zijn running mate echter vermoord.

Om president te kunnen worden moet de evangelist zijn leven volledig in dienst stellen van het land in plaats van voor de kerk. Of hij daarin zal slagen is nog maar de vraag.

Moord
Ondertussen spreekt het voor zich dat ook de moord op zijn voormalige running mate nog moet worden onderzocht. Dan blijkt plots dat heel wat mensen niet zo onschuldig zijn als ze op het eerste zicht lijken...

Het eerste seizoen van de serie El Reino is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. Wil je alvast graag ontdekken wat deze serie allemaal voor jou in petto heeft? Bekijk dan zeker even de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender' van Netflix gaat hierop mikken
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender' van Netflix gaat hierop mikken

De serie van Netflix moet heel authentiek worden en zo voldoen aan verwachtingen van fans.

Het heeft even geduurd, maar Netflix heeft dan eindelijk details onthuld over zijn Avatar: The Last Airbender-serie. We weten wie de hoofdrollen spelen en wie de maker is. Zo is nu dus zeker dat Albert Kim het project leidt als schrijver en showrunner.

Netflix bevestigde dat Gordon Cormier gecast is als Aang. Actrice Kiawentiio zal Katara tot leven brengen, Ian Ousley is gecast als Sokka en Dallas Liu rondt de hoofdcast af als Prince Zuko. En Kim laat nu weten dat authenticiteit centraal staat in de serie.

Heel authentiek maken
Albert Kim vertelde dat zijn dochter hem fan maakte van Avatar: The Last Airbender. Hij vond de serie heerlijk complex en was enorm verrast toen Netflix hem met de live-action serie benaderde.

"Spoel vijftien jaar vooruit en Netflix bood mij de kans aan een live-action remake van Avatar te maken. Mijn eerste gedachte was: 'Waarom? Wat is er dat ik kan doen of zeggen met het verhaal dat niet in het origineel zit?'" begon hij. "Als het niet kapot is, heb je ook niets om te repareren."

Maar naarmate Kim er meer over nadacht, realiseerde hij zich waarom de serie er moet komen. Een "live-action versie kan een nieuwe mijlpaal vormen in representatie en dit een hele generatie fans laten zien. Dit was een kans om Aziatische en inheemse personages als echte mensen te laten zien."

En dus wil hij de serie zo authentiek mogelijk maken, "zowel voor de camera, als erachter. En daarom hebben wij een team verzameld dat echter is dan alles wat je ooit eerder gezien hebt, een groep getalenteerde en passievolle kunstenaars die rond de klok werken om deze rijke en mooie wereld tot leven te brengen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Topdrukte op Netflix met 14 (!) nieuwe series deze week
Series / Streaming-diensten

Topdrukte op Netflix met 14 (!) nieuwe series deze week

Er debuteerden maar liefst 14 titels nieuw op Netflix de afgelopen week. Check hier welke.

Als je een Netflix-abonnement hebt, zal je vast erg blij zijn met de toevoegingen van deze week. Netflix voegde namelijk heel wat series nieuw toe. We zetten ze voor je op een rij.

Explained (S03E04): Wie is er braaf? Iedereen is braaf! Van lieve puppyogen tot echte heldhaftige viervoeters. Ontdek hoe honden onze beste vrienden zijn geworden die ons leven verrijken.

Rick and Morty (S05E08): Als de rest van de familie op een cruise is, is Rick thuis aan zichzelf overgelaten en besluit hij contact te zoeken met een oude vriend.

Legends of Tomorrow (S06E11): De Waverider verkeert in een impasse, Sara en de helft van het team zitten vast in een kosmisch bowlingcentrum in een spel dat het lot van de aarde kan bezegelen.

Riverdale (S05E11): De voortdurende chaos leidt tot grote problemen in Riverdale. Betty zoekt met haar nieuwe vrienden naar Jughead. Veronica doet er alles aan om een opaal te vinden.

Shaman King (seizoen 1): Medium Yoh Asakura doet mee aan een toernooi dat elke 500 jaar wordt gehouden en waarin de andere sjamanen strijden om de supermachtige sjamaankoning te worden.

I Need Romance (seizoen 1): Een workaholic heeft de romantiek opgegeven. Ze komt opnieuw in contact met een oude vlam, een getalenteerde producer. Hij wil haar weer in de liefde laten geloven.

Gabby's Poppenhuis (2 seizoenen): Schattige katjes, grappig geknutsel en kleurrijke magie. Beleef geanimeerde avonturen samen met kattenliefhebster Gabby en haar maatje Pandy Poek.

Love (ft. Marriage and Divorce) (seizoen 2): Emoties koken over als vrouwen achter de affaires van hun echtgenoten komen.

Bake Squad (seizoen 1): Meesterbakkers weten toetjes tot grote hoogten te brengen, met briljante ideeën en epische uitvoering.

Al Rawabi School for Girls: De gepeste outcasts van het prestigieuze Al Rawawabi School for Girls besluiten wat interessante takedowns te plannen om hun pestkoppen aan te pakken.

Brand New Cherry Flavor: Een filmmaker gaat naar Hollywood, begin jaren negentig, om haar film te maken. Maar dat gaat al snel mis, als ze terecht komt in een soort konijnenhol vol seks, magie, wraak en kittens.

Gone for Good: Tien jaar nadat hij de twee mensen van wie hij het meest hield verloor, raakt een man verzeild in een bizar mysterie als zijn vriendin plotseling verdwijnt.

The Kingdom: Na de moord op zijn running mate, weet een controversiële priester te overwinnen als kandidaat voor de Argentijnse presidentsverkiezingen. Maar niets aan hem is zo heilig als het lijkt.

Valeria (seizoen 2): De vier vrienden steunen elkaar op de moeilijkste momenten, en maken beslissingen die hun levens voor altijd kunnen veranderen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender' van Netflix onthult zijn cast!
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender' van Netflix onthult zijn cast!

De live-action Avatar: The Last Airbender-serie van Netflix komt er eindelijk aan.

Avatar: The Last Airbender krijgt weer een live-action versie. Netflix ontwikkelt die serie al een paar jaar, maar heeft tot nu toe zo'n beetje niets officieels over het project bekend gemaakt. Tot vandaag.

Netflix heeft namelijk officieel de cast en crew van Avatar: The Last Airbender onthuld. De aankondiging kwam net online, nadat deze eerder uitgelekt leek te zijn.

De cast
Dit zijn de vier hoofdrolspelers van de serie:

Gordon Cormier speelt Aang (12), een angstloze twaalfjarige die geen angst voelt en toevallig de Avatar is. Hij is de man die alle vier de elementen kan gebruiken en voor balans en vrede moet zorgen in de wereld. Als luchtstuurder, is Aang een held die niet per se een held wilde zijn, en worstelt met zijn verantwoordelijkheden en tegelijk zijn speelse en avontuurlijke inslag wil behouden.

Kiawentiio is Katara (14), een vastbesloten waterstuurder, de laatste in haar kleine dorp. Hoewel ze slechts veertien jaar oud is, heeft ze een grote persoonlijke tragedie moeten doorstaan, die haar werkelijke potentieel ingedamd heeft, al behield ze haar warme en zorgzame geest.

Ian Ousley is Sokka (16), de sardonische en vindingrijke 16-jarige broer van Katara. Hij zit naar buiten toe vol zelfvertrouwen en neemt de verantwoordelijkheid die hij als leider van zijn stam heeft series. Ondanks zijn innerlijke twijfels over zijn skills als krijger. Twijfels die hij vermomt met zijn gevoel voor humor.

Dallas Liu is Zuko (17) en de vuursturende kroonprins van de Vuurnatie. Hij is een banneling, op een queeste om de Avatar te vangen omdat hij denkt dat dit de enige manier is om te voldoen aan de hoge verwachtingen van zijn wrede vader, de Vuurheer.

Albert Kim schrijft de serie en is showrunner. Naast hem werken Dan Lin, Lindsey Liberatore en Michael Goi mee als uitvoerend producenten. En gemakkelijk krijgen zij het niet, want de fans zijn enorm kritisch over de serie na het vertrek van bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' spin-off vindt belangrijke hoofdrolspeler
Series / Nieuws

'The Mandalorian' spin-off vindt belangrijke hoofdrolspeler

De serie Ahsoka vindt nu een mogelijke heel belangrijke castlid.

Gisteren kregen we officieel het nieuws dat de serie Ahsoka op zoek is naar een actrice om de rol van Sabine Wren te spelen. Vandaag al is er een soort richting waar Lucasfilm aan denkt voor die rol.

Het gerucht gaat al best een tijdje dat Sabine Wren, een fanfavoriet personage, de sprong van animatie naar live-action gaat maken. Dat horen we tenminste via Jordan Maison, een betrouwbare bron als het aankomt op dit soort Star Wars-nieuws.

Sabine Wren spelen
Jordan Maison meldt dat er drie topfavorieten voor de rol zijn: Lnada Condor, Tati Gabrielle en Havana Rose Liu. Disney en Lucasfilm zoeken dus naar een Aziatisch-Amerikaanse actrice voor de rol van Sabine Wren.

Ahsoka is een serie die voornamelijk draait om de heldin en vroegere Jedi, die gespeeld wordt door Rosario Dawson.

Hoewel nog niet formeel bekend gemaakt is waar het verhaal over gaat, weten we wel dat het iets te maken zal hebben met de zoektocht van Ahsoka Tano naar Grand Admiral Thrawn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'The Orville'? Dan hebben we goed nieuws voor je
Series / Nieuws

Fan van 'The Orville'? Dan hebben we goed nieuws voor je

Als je fan bent van sci-fi serie The Orville dan ga je vandaag blij zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Orville is lekker bezig. De opnames van het derde seizoen van de televisieserie van Seth MacFarlane zijn afgerond. De liefdesbrief aan Star Trek begon als een Hulu Original Series en doet het goed bij het bredere publiek.

MacFarlane deelde op zijn Instagram een foto van de brug van het ruimteschip. Hij bevestigde ook meteen dat dit niet het laatste seizoen van de sci-fi komedie zal worden.

Opnames zijn rond
"En daarmee zijn de opnames van het derde seizoen van The Orville afgerond! Bedankt aan onze bijzondere cast en crew voor hun briljante en onvermoeibare werk. Ik hoop oprecht dat dit niet de laatste keer is dat we de ruimte in gaan," schrijft hij ook.

Het derde seizoen van The Orville werd vertraagd vanwege het coronavirus. In september 2020 liet MacFarlane nog weten dat hij er wel aan werkte.

"Ik kan alleen maar zeggen dat we eraan werken," zei hij in een statement. "Wer werken er heel hard aan. Maar we kregen en als iedereen een klap. Hoe dan ook werken we eraan."

Hieronder kan je het beeld van MacFarlane op Instagram zien:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Titans' brengt nu al een personage op gruwelijke wijze om het leven
Series / Nieuws

'Titans' brengt nu al een personage op gruwelijke wijze om het leven

De serie Titans deinst nergens voor terug in zijn derde seizoen, dat is duidelijk.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van Titans wacht bepaald niet om in 'overdrive' te gaan. De eerste aflevering van de nieuwe rits is meteen intens en weet behoorlijk te schokken.

DC heeft besloten een van de heftigste verhaallijnen uit de comics te verfilmen in het nieuwe seizoen. Fans zullen zodoende zien hoe Jason Todd verwordt van Robin tot de antiheld Red Hood en we horen iets over de rol van The Joker in het verhaal van Jason. En daarin zit iets heel duisters.

Dode held
In de eerste aflevering zien we dat Jason Todd de locatie van de Joker weet te achterhalen. En hoewel Batman hem vertelt dat hij zich rustig moet houden, besluit Todd er toch achteraan te gaan.

Todd komt erachter dat de Joker zich in een oud pretpark bevindt, en daar wordt hij op brute wijze gedood door de Joker.

Later zien we Dick Grayson in de Batcave, waar hij Bruce Wayne op de vloer vindt. Hij maakt iets schoon en dat blijkt bloed te zijn. Bruce en Dick raken in een verhitte discussie verzeild en gaan vervolgens uit elkaar.

Later zien we dat Bruce de Joker gedood heeft. Hij sloeg zijn schedel in, en terwijl Bruce dat deed, "lachte hij. Hij lachte omdat hij gewonnen had."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Samuel L. Jackson is terug voor Disney+-serie 'Secret Invasion'
Series / Nieuws

Samuel L. Jackson is terug voor Disney+-serie 'Secret Invasion'

Nick Fury keert weer eens terug in het Marvel-universum en dat wordt heel gaaf.

Samuel L. Jackson bereidt zich voor op een terugkeer naar het Marvel Cinematic Universe als Nick Fury. Dat doet hij straks in de serie Secret Invasion.

Jackson hintte op zijn terugkeer met een stel nieuwe foto's die hij op Instagram deelde. In een daarvan zien we de haarstukken van Fury die de acteur draagt. Weer een andere foto laat Jackson met een shirt aan zien, dat een artistieke weergave van Fury met de pieper van Captain Marvel is. De serie volgt op die film en laat zien hoe het Fury vergaat in een strijd met de Skrull.

Skrull vs. Nick Fury
In Secret Invasion zien we hoe Skrulls, die van vorm kunnen veranderen en er heel precies als bepaalde mensen uit kunnen komen te zien (en zelfs zo gaan klinken) de belangrijkste plekken op Aarde overnemen. Als gevolg daarvan worden zij langzaamaan de leiders van de vrije wereld, die dus niet zo heel vrij lijkt te zijn.

Nick Fury neemt het tegen hen op en doet dat in samenwerking met niemand minder dan Talos.

In de serie speelt onder andere actrice Emilia Clarke een belangrijke vrouw. Zij maakt daarmee haar debuut in de Marvel-franchise. "Voor mijn gevoel is Marvel een beetje het Apple van deze wereld", zei ze dolenthousiast.

Hieronder de foto's:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' brengt oude bekende terug voor seizoen 18
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' brengt oude bekende terug voor seizoen 18

De moeder van Meredith Grey is te zien in seizoen 18 van Grey's Anatomy!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Kate Burton, die de rol van Meredith's moeder Ellis Grey speelt in Grey's Anatomy, zit opvallend genoeg in het achttiende seizoen van de serie.

Het medisch drama werd door Shonda Rhimes bedacht en ging in 2005 van start op televisiezender ABC. Het was een mid-season vervanger en werd een heuse televisiesensatie. Zeventien seizoenen zijn we inmiddels onderweg en er komt op z'n minst nog een achttiende reeks.

Moeder van Meredith
Aan het hart van Grey's Anatomy staat Dr. Meredith Grey, een rol van actrice Ellen Pompeo. Haar relatie met haar moeder was extreem gecompliceerd. Dr. Ellis Grey was namelijk een legendarische en prijswinnende chirurg die zich meer thuis voelde aan de operatietafel dan thuis met haar dochter.

Uiteindelijk werd Meredith ook een arts, al werd dat pad in eerste instantie overschaduwd door het immense nalatenschap van haar moeder. In het derde seizoen stond de Alzheimer van Ellis centraal, al kwam ze in het derde seizoen om het leven.

Desondanks brengt de serie Dr. Ellis Grey terug. Deadline meldt dat het personage meerdere keren te zien zal zijn. En snel ook, want al in de première van het achttiende seizoen is ze weer te zien.

Sinds het derde seizoen heeft Ellis Meredith meermaals bezocht in dromen en bijna-doodervaringen. Het verbaasde kijkers dat zij Meredith niet bezocht tijdens haar coronadromen in het zeventiende seizoen, toen ze wel haar geliefde Derek en zus Lexie zag.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.