search
Nieuw op Netflix: Een opmerkelijke moord in 'El Reino' seizoen 1
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Een opmerkelijke moord in 'El Reino' seizoen 1

De nieuwe reeks vertelt het verhaal van een controversiële televisie-evangelist presidentskandidaat...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vanaf vandaag is op Netflix de serie El Reino te bekijken. In deze serie stelt een controversiële televisie-evangelist zich kandidaat voor het presidentschap in Argentinië.

El Reino is een Argentijnse thrillerserie waarin een controversiële televisie-evangelist beslist om zich kandidaat te stellen als president van Argentinië. Vooraleer het zover komt wordt zijn running mate echter vermoord.

Om president te kunnen worden moet de evangelist zijn leven volledig in dienst stellen van het land in plaats van voor de kerk. Of hij daarin zal slagen is nog maar de vraag.

Moord
Ondertussen spreekt het voor zich dat ook de moord op zijn voormalige running mate nog moet worden onderzocht. Dan blijkt plots dat heel wat mensen niet zo onschuldig zijn als ze op het eerste zicht lijken...

Het eerste seizoen van de serie El Reino is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. Wil je alvast graag ontdekken wat deze serie allemaal voor jou in petto heeft? Bekijk dan zeker even de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen