Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Het was relatief rustig, met maar één nieuwkomer in de top drie op Netflix.

Jim Pedd, 16 augustus 2021 14:12

Elke week weer zetten we de drie best bekeken series van Netflix op 't moment op een rij. Vandaag is natuurlijk niet anders en kijken we naar een iets gewijzigde top drie. Niet heel erg, want er is slechts één nieuwe titel in de top drie te vinden.
De series zijn wel van volgorde veranderd. Deze week staat Hit & Run bovenaan het lijstje meest bekeken series, waar die vorige week op de tweede plek stond. Die tweede stek is nu voor Outer Banks - jawel - de nummer één van vorige week. De top drie wordt afgerond door een nieuwe serie: Spoorloos, een Harlan Coben-verfilming.

De top drie
Goed, laten we dan eens kijken naar de series zelf.

1. Hit & Run: Deze Israëlische Original draait om een getrouwd man, Sergev Azulai, wiens leven op de kop komt te staan als zijn vrouw vermoord wordt bij een mysterieus hit & run ongeluk in Tel Aviv. Hij zoekt nog vol in de rouw naar de moordenaars van zijn vrouw en ontdekt in deze spannende serie een aantal gruwelijke geheimen die ze voor hem had.

2. Outer Banks: Het tweede seizoen van de serie laat zien hoe tiener John B en zijn drie beste vrienden op een eiland met rijken en armen moeten zoeken naar een legendarische schat. Die heeft iets te maken met de verdwijning van zijn vader.

3. Spoorloos: In deze misdaadserie verliest een man twee van zijn naasten. Tien jaar later stuit hij opnieuw op een duizelingwekkend mysterie als zijn vriendin verdwijnt. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Harlan Coben en heeft vijf afleveringen.
Lees meer over: Netflix, Top 3, Massaal, Hit and Run, Outer Banks, Spoorloos

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws