search
Netflix voegt deze week 6 series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze week 6 series nieuw toe

Deze week wordt weer een prima weekje op Netflix. Check hier wat nieuw is.

Vandaag zetten we de nieuwe series voor je op een rij die in de komende week op streamingdienst Netflix zullen verschijnen. Let op: het is geen compleet overzicht, want vaak voegt Netflix ook nieuw materiaal toe dat nog niet aangekondigd is.[b]

[b]Chesapeake Shores (seizoen 5), 16 augustus
: Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.

The Real Housewives of Beverly Hills (seizoen 5), 17 augustus: Deze populaire realityserie vindt plaats in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken.

Keeping Up with the Kardasians (seizoen 5), 17 augustus: In deze realityserie proberen de Kardashians hun familie op de eerste plaats te zetten terwijl ze hun toenemende roem, groeiende imperiums, relaties en meer managen.

The Chair, 20 augustus: De eerste vrouw van kleur wordt de decaan van een universiteit. Dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Everything Will be Fine, 20 augustus: Nadat ze niet meer verliefd op elkaar zijn, besluiten een man en vrouw onconventionele regels op te stellen om hun gezin bij elkaar te houden. Alles ten dienste van hun dochter.

Aliens - ET's Gefährliche Brüder, 22 augustus: In deze documentaire proberen wetenschappers te voorspellen wat er eigenlijk zou gebeuren als aliens ineens de Aarde aanvallen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen