search
De recensies van 'Heels', nieuwe serie van 'Arrow'-ster Stephen Amell zijn binnen: de moeite waard?
Series / Nieuws

De recensies van 'Heels', nieuwe serie van 'Arrow'-ster Stephen Amell zijn binnen: de moeite waard?

Moeten we de serie Heels vooral gaan volgen, of toch lekker links laten liggen?

Acteur Stephen Amell was acht seizoenen lang te zien in Arrow, een serie van The CW waarin hij de hoofdrol had. Nu heeft hij een gloednieuwe serie, eentje rond worstelen die Heels heet.

De serie van Starz kijkt naar de wereld van het professioneel worstelen in de Verenigde Staten. We zien twee broers met elkaar strijden om het nalatenschap van hun vader. Echter gemakkelijk gaat dat niet, want ze vechten zowel binnen als buiten de ring tegen elkaar. Bevalt die serie ook een beetje? We zetten de recensies op een rij.

De recensies
Goed, we duiken er meteen in:

Vulture: "Heels zou een betere serie zijn als deze niet zo aan z'n handje vastgehouden zou worden. Als het zou staan voor zijn eigen overtuigingen, zonder een CliffsNotes-samenvatting bij elke zet te moeten plakken. En toch weet Heels je voor zich te winnen."

Entertainment Weekly: "Amell is in het echte leven groot fan van worstelen, en Heels weet de humor en het showmanship van sport-entertainment perfect te vangen."

AV Club: "We hebben bepaalde aannames over hen, of de serie presenteert hen op een manier die eendimensionaal is, maar mettertijd weet Heels laag na laag af te pellen en ons iets veel substantiƫlers te geven."

Paste Magazine: "Heels is enorm meeslepend om te kijken, wat iets is waar Starz synoniem mee is komen te staan."

Deadline: "Ja, Heels kan soms een beetje een lange zit zijn, maar het geheime wapen van Allen Maldonado, Mary McCormack en een kick-ass Kelli Berglund, neemt het gevecht verder dan je denkt."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen