'Arrow'-ster Stephen Amell brak z'n rug bij opnames 'Heels'

Stephen Amell raakte wel heel zwaar gewond tijdens de opnames van zijn nieuwe serie.

Jim Pedd, 02-08-2021 12:15

Stephen Amell vertelde tijdens een interview over de rugblessure die hij opliep tijdens de opnames van dramaserie Heels. De show moet op 15 augustus van start gaan op Starz en draait om de wereld van worstelen in kleine steden.
De serie is bedacht door Michael Waldron en wordt gemaakt door Mike O'Malley als showrunner. Centraal staat een familiebedrijf in een klein Amerikaans stadje, waarbinnen worstelen hét ding is. Twee broers strijden om het nalatenschap van hun vader en doen dat zowel binnen als buiten de ring.

Een rugblessure
De promotie van Heels is in volle gang. Zo hadden we al een trailer gekregen en zijn personageposters onthuld. Maar in oktober bleek een vrij pijnlijke tegenslag verwerkt te moeten worden, want toen werden de opnames stilgelegd.

Tijdens een interview vertelde Amell dat hij een worstelbeweging die de 'Coast to Coast' heet uitvoerde. Dat houdt in dat je van het bovenste touw van de ring af moet springen naar het andere. De eerste take vond hij niets en dus wilde hij een tweede maken. Met grote gevolgen:

"Ik brak mijn T10 en L1. Een compressiefractuur. Ik brak mijn fucking rug. Het was echt ontzettend pijnlijk en echt een enorme schok voor mijn systeem. Gedurende 24 uur was ademhalen al moeilijk. En toen was het ineens alsof die spieren helemaal ontspanden. En dat gebeurde misschien op een woensdag. Ik lag die avond in het ziekenhuis en donderdag was ik thuis en maandag ging ik weer aan het werk."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Heels, Arrow, Stephen Amell

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix