Hoe 'The Walking Dead' Rick en Daryl moet herenigen

Hoe The Walking Dead Rick en Daryl moet herenigen

The Walking Dead brengt hopelijk Rick en Daryl weer samen, maar hoe?

Jim Pedd, 17 augustus 2021 om 07:57

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Norman Reedus heeft al een idee hoe Rick Grimes en zijn The Walking Dead-personage Rick Grimes moeten reageren op elkaar als ze elkaar weer eens zien.
Daryl zag hoe Rick zichzelf opblies op een brug om een Walker-horde tegen te houden in het negende seizoen van de serie. Maar wist niet dat Rick de explosie overleefde en gered werd door Anne. Zes jaar later is het personage nog wel en zoekt Daryl naar het lichaam van de man die hij zijn broer noemt.

Weer zien
"Wat ik denk dat zou gebeuren... ik zou Rick per ongeluk zien, hij zou glimlachen, ik zou glimlachen en dan zou er een traantje vloeien. Waarna ik hem keihard in zijn gezicht zou slaan," onthulde Reedus tijdens de Walking Dead Season 11 Preview Special.

Volgens Reedus is het aan Rick te danken dat Daryl meer open werd. Rick noem de Daryl dan ook vaak zijn broer.

"Ik denk dat Rick Daryl uit zijn emotionele gevangenis wist te breken. Hij liet Daryl echt binnen komen als een broer," zei Reedus. "Ik denk dat het broer-gebeuren hem echt raakte, vooral na Merle. Maar met de explosie van Rick op de brug, denk ik dat hem ook heel erg duidelijk werd dat het leven kort is en je nooit weet waar het heen zal gaan."

Vanaf 22 augustus gaat het laatste seizoen van de serie van start.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Andrew Lincoln, Norman Reedus

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws