search
'The Walking Dead' onthult dan eindelijk zijn laatste grote vijand
Series / Nieuws

'The Walking Dead' onthult dan eindelijk zijn laatste grote vijand

We ontmoeten nu eindelijk Pope, de leider van de Reapers in The Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
"Pope heeft je gemarkeerd", horen we in een van de teasers voor The Walking Dead seizoen 11. Dat is de reden waarom de Reapers het voorzien hebben op Maggie Rhee en haar nieuwe groep.

In het verlengde deel van seizoen 10 van de AMC-serie kwamen we er al achter dat Maggie opgejaagd werd door de Reapers en dat ze grote delen van haar groep al uitgemoord hadden. Maar waarom was nog niet bekend. Wel is duidelijk dat ene Pope het op haar voorzien heeft. En van hem hebben we nu de eerste foto.

Dit is Pope
Pope is een personage dat niet in de comics bestaat. Hij maakt onderdeel uit van een nieuwe verhaallijn die in dit seizoen Maggie en de overlevers tegenover de Reapers zet: gemaskerde schurken die onze helden achtervolgen.

"We zullen de komende tijd heel veel over hen vertellen, maar we willen ook dat het publiek nog even rondloopt met de vraag 'Wie is Pope en wat betekent het om door hem gemarkeerd te zijn?'," vertelde showrunner Angela Kang tijdens een interview over deze figuur.

De Reapers hebben volgens haar bewust een soort militaristische vechtstijl en zijn misschien wel de gevaarlijkste schurken waar ze mee te maken hebben. Vanaf 22 augustus krijgen de overlevenden te maken met de Reapers en Pope. Hieronder de foto:





Aanbevolen artikelen