search
'Lord of the Rings'-crew werd vergeten bij het gigantische nieuws
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-crew werd vergeten bij het gigantische nieuws

De crew van Lord of the Rings kreeg pas 20 minuten van te voren te horen dat de serie zou verhuizen.

Crewleden die druk werken aan de aankomende Lord of the Rings-serie van Prime Video, kregen wel heel kort voordat wereldkundig werd gemaakt dat de serie Nieuw-Zeeland zou verlaten, het nieuws.

Het blijkt dat ze slechts twintig minuten van te voren te horen kregen dat de serie in het Verenigd Koninkrijk opgenomen zal worden.

Een verhuizing
Niemand had direct verwacht dat Amazon Studios zou besluiten om de productie van de serie te verhuizen van Nieuw-Zeeland naar het Verenigd Koninkrijk. En nu meldt Variety dat de crewleden dit nieuws slechts twintig minuten voor de rest van de wereld te horen kreeg.

CEO van de New Zealand Film Commission David Strong is ook erg teleurgesteld in het nieuws:

"Het is jammer en ik voel mee met iedereen die zijn hart in deze productie giet. Seizoen twee zou in 2022 van start gaan, dus we moeten nu druk aan de slag om ervoor te zorgen dat de Kiwi-filmsector werk heeft," vertelde Strong.

Amazon Studios besloot te verhuizen vanwege praktische redenen (er zijn minder coronabeperkingen in het Verenigd Koninkrijk) en omdat men van plan is om de aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk uit te breiden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen