search
'Lord of the Rings'-ster heeft een goede reactie op het controversiële besluit van Prime Video
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-ster heeft een goede reactie op het controversiële besluit van Prime Video

Elijah Wood heeft een goede reactie op het besluit om te verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk.

Eerder vandaag was er vanuit Prime Video de aankondiging dat de nog titelloze Lord of the Rings-serie Midden-Aarde gaat verlaten. Niet als het op de setting van de serie aankomt, maar wel als het aankomt op het land waar de opnames plaatsvinden.

Amazon Studios kondigde namelijk aan dat de opnames van het nieuwe seizoen niet plaatsvinden in Nieuw-Zeeland. In plaats daarvan vertrekt de studio naar het Verenigd Koninkrijk. En hoewel die keuze vooral om praktische redenen gemaakt is, zijn fans er zeker niet blij mee.

Niet heel blij mee
Lang niet iedereen is blij met die keuze van Amazon. De beste reactie hierop komt wellicht van acteur Elijah Wood, die de rol van Hobbit Frodo zou spelen in de oorspronkelijke trilogie.



Uit het persbericht van Prime Video blijkt dat de switch uit Nieuw-Zeeland naar het Verenigd Koninkrijk past binnen de strategie om een grotere aanwezigheid te krijgen in het VK. Ook komt dat doordat de filmstudio moeite en kosten maakt met de coronamaatregelen in Nieuw-Zeeland.

De nog titelloze serie zal op vrijdag 2 september 2022 van start gaan op Prime Video. Nieuwe afleveringen maken elke week hun debuut.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen