'The Witcher: Blood Origin' kan dan eindelijk van start

The Witcher: Blood Origin kan eindelijk van start

De opnames van het eerste seizoen van The Witcher: Blood Origin kunnen beginnen.

Jim Pedd, 18 augustus 2021 om 09:10

The Witcher is een van de grootste kijkcijferhits van Netflix. Er wordt dan ook geen moment verspild om het toch al rijke universum van Andrzej Sapkowski zoveel mogelijk uit te breiden met een prequelserie, tweede seizoen en een geanimeerde spin-off.
Waar het tweede seizoen van The Witcher vanaf 17 december te zien is, werkt Netflix nu ook druk aan een nieuwe serie: The Witcher: Blood Origin.

Snel te zien?
The Witcher: Blood Origin werd in juli 2020 aangekondigd na het succes van The Witcher, dat meer dan 75 miljoen keer gekeken werd in de eerste maand van lancering.

Nu horen we steeds meer over de cast van de prequqelserie en is nu ook zeker dat de opnames van start kunnen. Goed nieuws dus voor fans van de franchise, die deze serie volgend jaar al kunnen verwachten.

Declan de Barra, die uitvoerend producent en showrunner is, vertelde dat hij zich "altijd al afvroeg hoe de wereld van de elfen eruit zag voor de komst van de mensen. Ik heb mij altijd afgevraagd hoe het zit met de val en opkomst van beschavingen en hoe wetenschap, ontdekkingen en cultuur net voor die val hun hoogtepunt kunnen beleven."

De serie The Witcher: Blood Origin vertelt dan ook het verhaal van elfen, voordat de maatschappij viel en we leren over de eerste Witcher.
Bron: Movieweb

Lees meer over: The Witcher Blood Origin, The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws