search
Netflix onthult weer meer van 'La Casa de Papel': Het laatste seizoen komt er snel aan

Netflix onthult weer meer van 'La Casa de Papel': Het laatste seizoen komt er snel aan

De serie La Casa de Papel is al bijna voorbij, met dit jaar z'n laatste seizoen.

Jim Pedd
Netflix heeft een video van achter de schermen voor La Casa de Papel vrijgegeven. De Spaanstalige serie maakt zich op voor de release van zijn vijfde en laatste seizoen, dat in twee delen te zien zal zijn.

Het eerste deel van de serie is vanaf 3 september te zien en in december krijgen we het tweede en laatste deel van seizoen 5 te zien. The Professor en zijn groep van gemaskerde criminelen probeert hun meest risicovolle overval tot nu toe te realiseren. Of in elk geval: levend te ontkomen uit de Bank of Spain.

Explosief seizoen
Het vijfde seizoen van La Casa de Papel wordt het meest explosieve seizoen tot nu toe. De trailers laten een heuse oorlog tussen de criminelen en het Spaanse leger zien, terwijl ze proberen al het goud van het land te stelen.

Maar helaas beginnen de plannen van de professor langzaamaan in duigen te vallen. Tokyo en de bende moeten zichzelf nu verdedigen en de dood van hun familieleden zien te wreken.

In afwachting van de première van het laatste seizoen, zien we een behind-the-scenes video met Pedro Alonso als onze gastheer. Hij speelt Berlin in de serie, een personage dat nog altijd centraal staat in het verhaal. Hieronder kan je de video zien:

Aanbevolen artikelen