search
'Hawkeye'-actrice Hailee Steinfeld is wel heel knap bezig op de set
Series / Nieuws

'Hawkeye'-actrice Hailee Steinfeld is wel heel knap bezig op de set

Hailee Steinfeld is druk bezig met de opnames van Hawkeye en doet haar best om goed te schieten.

Actrice Hailee Steinfeld deelde een nieuw beeld van achter de schermen bij de serie Hawkeye. Het gaat om een Instagram Story. waarin ze liet zien wat voor trainingen ze doet om een goede boogschutter te zijn voor de serie.

De aankomende serie van Disney+ is vanaf 24 november te zien, en de nieuwste toevoeging aan een indrukwekkend snel groeiende rits series voor op de streamingdienst.

Hawkeye-foto
In de Hawkeye-serie speelt Renner wederom de rol van Clint Barton, ofwel Hawkeye. Hij besluit een opvolger op te leiden in de vorm van Kate Bishop, een jonge en getalenteerde scherpschutter en groot fan van Hawkeye die hem op mag volgen.

We hoorden al lange tijd geruchten over het debuut van het personage in het Marvel Cinematic Universe. Tijdens de San Diego Comic-Con van 2019 werd formeel besloten om de serie aan te kondigen.

Pas in december 2020 hoorden we dat Steinfeld echt de rol van Kate BIshop zou spelen. Sindsdien zagen we een boel beelden van achter de schermen en nu deelt de actrice weer een beeld op haar Instagram.


Bekijk hier de foto's op Screen Rant.


Marvel Studios heeft nog maar weinig officieel onthuld over de televisieserie, al werd in juli een foto vrijgegeven samen met de releasedatum.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen