search
Nog een 'Star Trek: Voyager'-acteur is terug voor meer Trek
Series / Nieuws

Nog een 'Star Trek: Voyager'-acteur is terug voor meer Trek

Naast Kate Mulgrew keert nog iemand terug voor meer Star Trek.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kate Mulgrew is niet de enige Star Trek: Voyager-ster die zich bij het Star Trek-universum voegt met de serie Star Trek: Prodigy. Vandaag is namelijk bekend geworden dat ook een andere hoofdrolspeler een rol krijgt in de serie.

Acteur Robert Beltran is gecast in de serie en keert terug als first officer Chakotay in Star Trek: Voyager. "Ik weet niet of ik dit zou mogen zeggen," begon Beltran, "Maar ik werk aan een voiceover/animatie-ding waar Kate [Mulgrew] ook aan werkt, Star Trek: Prodigy."

Nieuwe Star Trek-serie
Het is nog niet bekend hoe Beltran terugkeert in de serie. Van Janeway, het personage van Mulgrew, weten we dat haar personage als hologram geprogrammeerd is in de USS Protostar, een schip dat strandt in het deltakwadrant.

Zou Beltran dan een gloednieuw personage spelen, of is Janeway niet het enige hologram dat in het schip geprogrammeerd is. Zo zou het meerdere crewleden van de Voyager kunnen maken.

In Star Trek: Voyager volgen we vijf kinderen die op een obscure planeet in een niet eerder gezien deel van het sterrenstelsel vast zitten. Ze weten te ontsnappen en vinden een gestrand schip, dat ze uiteindelijk aan weten te krijgen en waar een hologram van Janeway hen helpt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen