search
'Game of Thrones'-cast heeft een kleine reünie
Series / Foto's

'Game of Thrones'-cast heeft een kleine reünie

Emilia Clarke en Jason Momoa komen weer even bij elkaar en leggen dat voor ons vast.

Emilia Clarke en Jason Momoa hadden een kleine Game of Thrones reünie. Het duo speelde in het eerste seizoen van de HBO-serie de rollen van Daenerys Targaryen en Khal Drogo.

Hoewel hun huwelijk een gearrangeerd huwelijk was, dat door haar broer Viserys bedacht werd om politieke redenen, wordt Daenerys uiteindelijk echt verliefd op de Dothraki-warlord. Velen vonden hun relatie een klassiek voorbeeld van Stockholm-syndroom, maar aan het einde komt Khal Drogo om het leven en wordt er met hem een bloedritueel uitgevoerd.

Een kleine terugkeer
Clarke en Momoa hadden dit weekend een kleine reünie tijdens het verjaardagsfeest van maker David Benioff dit weekend. De acteurs vingen dat moment op hun Instagram en plaatsten een aantal foto's:

Bekijk op instagram


Hoewel Momoa al na één seizoen vertrok, mocht Clarke doorgaan tot het einde van de serie en bleef haar personage een van de hoofdpersonen van Game of Thrones.

En waar die serie behoorlijk controversieel eindigde, wil HBO de franchise flink uitbouwen. Gek is het dus niet dat men een boel prequelseries in de maak heeft, waaronder House of the Dragon dat volgend jaar ergens te zien moet zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen