'Game of Thrones'-cast heeft een kleine reünie

'Game of Thrones'-cast heeft een kleine reünie

Emilia Clarke en Jason Momoa komen weer even bij elkaar en leggen dat voor ons vast.

Jim Pedd, 18 augustus 2021 om 09:46

Emilia Clarke en Jason Momoa hadden een kleine Game of Thrones reünie. Het duo speelde in het eerste seizoen van de HBO-serie de rollen van Daenerys Targaryen en Khal Drogo.
Hoewel hun huwelijk een gearrangeerd huwelijk was, dat door haar broer Viserys bedacht werd om politieke redenen, wordt Daenerys uiteindelijk echt verliefd op de Dothraki-warlord. Velen vonden hun relatie een klassiek voorbeeld van Stockholm-syndroom, maar aan het einde komt Khal Drogo om het leven en wordt er met hem een bloedritueel uitgevoerd.

Een kleine terugkeer
Clarke en Momoa hadden dit weekend een kleine reünie tijdens het verjaardagsfeest van maker David Benioff dit weekend. De acteurs vingen dat moment op hun Instagram en plaatsten een aantal foto's:Hoewel Momoa al na één seizoen vertrok, mocht Clarke doorgaan tot het einde van de serie en bleef haar personage een van de hoofdpersonen van Game of Thrones.

En waar die serie behoorlijk controversieel eindigde, wil HBO de franchise flink uitbouwen. Gek is het dus niet dat men een boel prequelseries in de maak heeft, waaronder House of the Dragon dat volgend jaar ergens te zien moet zijn.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Emilia Clarke, Jason Momoa

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws