'The Crown' heeft nu al een verrassing voor je

Het vijfde seizoen van The Crown heeft een beeld van Princess Diana.

Jim Pedd, 07-08-2021 10:31

Er is een foto geknipt van de set van The Crown. Daarop zien we actrice Elizabeth Debicki voor het eerst als Princess Diana.
De Australische actrice tekende voor het vijfde seizoen van de zeer goed ontvangen en bijzonder populaire Netflix-serie. Ze volgt Emma Corrin op, die de rol van Lady Diana Spencer als eerste speelde in de serie.

Vijfde seizoen
Het vijfde seizoen van de serie speelt zich af begin jaren negentig en draait vooral om de termijn van John Major als premier van Engeland. We zien een nieuwe rits acteerveteranen. Zo is Imelda Staunton gecast als Queen Elizabeth en speelt Jonathan Pryce de rol van Prince Philip. Jonny Lee Miller is verder te zien als Major.

De opnames van het vijfde seizoen zijn intussen in volle gang. People Magazine wist de hand te leggen op een beeld van Debicki als Princess Diana. De dertigjarige actrice werd als het personage gespot in Schotland, waar ze heel casual kleren aan had.

Naast haar lopen twee jonge acteurs die gecast zijn als Prince William en Prince Harry. De foto is bijzonder, omdat deze zo door een paparazzi gemaakt had kunnen worden, precies waar Diana zo erg mee worstelde.

Check de foto hier bij People.

Bron: People

Lees meer over: The Crown, Netflix, Elizabeth Debicki, Peter Morgan

Populair nieuws