'The Crown' onthult z'n nieuwe Queen!

Check hier de foto van Imelda Staunton als de nieuwe Queen van The Crown.

Jim Pedd, 01-08-2021 09:18

Netflix heeft heel verrassend vandaag al de eerste foto van actrice Imelda Staunton in de rol van Queen Elizabeth II in Netflix-serie The Crown vrijgegeven.
Staunton is de laatste actrice die de rol van de koningin speelt en neemt het stokje over van Olivia Colman die de rol in seizoen 3 en 4 speelde. De serie blijft inzoomen op het verhaal van de politieke rivaliteiten en romances die zich afspeelden onder de heerschappij van Queen Elizabeth II.

Vijfde seizoen
Het vijfde seizoen van de serie kijkt onder meer naar de tijd van John Major als premier van het Verenigd Koninkrijk, het uiteenvallen van het huwelijk van Princess Diana en Prince Charles en hun scheiding en zelfs naar de dood van Diana.

Staunton speelt in deze laatste twee seizoenen de rol van de monarch. Ze volgt daarmee direct in de voetsporen van Colman, en in zekere zin ook in die van Claire Foy. Foy speelde de rol in seizoen 1 en 2.

En net als eerder, zijn voor dit nieuwe seizoen zo'n beetje alle castleden vervangen. Het beeld laat Staunton op de set zien als de Queen. Ze vraagt een pruik die doet denken aan de haarstijl van de koningin en heeft een jurk aan die heel erg past bij de koningin. Het is niet bekend wanneer het seizoen te zien zal zijn.


Lees meer over: The Crown, Imelda Staunton, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix