Gerucht: Marvel Studios is ziedend wegens lek 'Moon Knight'

Marvel is ziedend wegens lek Moon Knight?

Het verhaal gaat dat de beelden die we kregen echt zijn en dat Marvel echt woedend is nu.

Jim Pedd, 19 augustus 2021 om 08:34

Kortgeleden leek het erop dat we een eerste blik kregen op Marvel-held Moon Knight. Het ging om gelekte setfoto's, was in ieder geval het gerucht. En nu lijkt het erop dat dit klopt en dat we dus echt al een eerste indruk kregen.
De site That Hashtag Show stelt op basis van eigen en anonieme bronnen binnen Marvel Studios, dat de mensen achter de schermen woedend zijn. "Koppen gaan rollen", zou het devies zelfs zijn. Daarmee lijkt bijna zeker dat het echt om het kostuum van Oscar Isaac als de held gaat.

Moon Knight-serie
De beelden kwamen vorige week online. Een van de beelden leek vanaf de filmset gemaakt te zijn, het ander scheen van een Disney+ showreel te komen, waarin Moon Knight onthuld had moeten worden.

Over de serie weten we nog maar weinig. Bekend is dat het een oorsprongsverhaal wordt, zoals wel meer dan de Disney+-series die Marvel Studios maakt.

In deze serie leren we het verhaal van Marc Spector, de man die tijdens een missie dodelijk gewond raakt. Zijn leven wordt gered door de Egyptische god van de maan, Khonshu, waarop hij voor de godheid aan de slag gaat.
Bron: That Hashtag Show

Lees meer over: Moon Knight, Oscar Isaac, Marvel Studios, MCU, Disney Plus

Populair nieuws