Brengt 'Moon Knight' nu al een crossover naar Disney+?

Brengt 'Moon Knight' een crossover naar Disney+?

De serie Moon Knight zou een rol hebben voor de Power Broker hebben.

Jim Pedd, 9 augustus 2021 om 19:09

De Power Broker zou zomaar eens een rol kunnen krijgen in Moon Knight. Het gerucht gaat dat actrice Emily VanCamp getekend heeft om die rol te spelen in de Disney+-serie die volgend jaar te zien moet zijn.
Dit jaar was The Falcon and the Winter Soldier te zien, waarin VanCamp voor het eerst te zien was als de Power Broker, een heel nieuwe versie van haar personage Sharon Carter. Sharon was meer een slechterik geworden dan eerst.

Weer te zien
Nu gaat dus het gerucht dat de voormalig SHIELD-agent weer te zien is in een Disney+-serie. Specifiek zou het daarbij gaan om Moon Knight. Het verhaal wordt naar buiten gebracht door The Ronin, maar details heeft men niet.

Sharon was een bondgenoot van Sam en Bucky, maar had ook zo haar eigen plannen. Achter de schermen bleek zij bijvoorbeeld verantwoordelijk voor Karli Morgenthau en haar Flag Smashers. Het laatste dat we van haar zagen, was dat ze een pardon kreeg voor haar rol in de gebeurtenissen van Captain America: Civil War en dat ze grootschalige plannen had om de regering over te nemen.

Zou dat een Secret Invasion kunnen zijn? We weten nog vrij weinig over Moon Knight, maar in de comics was hij een CIA-agent en zodoende zou hij verbonden kunnen zijn aan Sharon Carter.
Bron: CBM

Lees meer over: Moon Knight, MCU, marvel studios, Disney Plus

Populair nieuws