search
'Star Wars'-fans houden het niet meer
Series / Nieuws

'Star Wars'-fans houden het niet meer

Ze zijn dolblij met de trailer van Star Wars: Visions en al helemaal met de stemmencast.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lucasfilm en Disney+ lanceren een gloednieuwe animatieserie in de Star Wars-franchise. Het belooft een hele bijzondere en baanbrekende serie te worden.

Dat op meerdere manieren, want Star Wars: Visions is de eerste anime van Lucasfilm. De serie werd in samenwerking met zeven van de beste anime studio's gemaakt, waaronder Studio Colorido, TRIGGER en Science SARU. En alsof dat niet genoeg reden zou zijn om te kijken, is nu ook een wel heel goede sterrencast onthuld.

Internet draait door
Lucasfilm liet weten dat de serie Star Wars: Visions in de Engelstalige dub alleen maar A-Listers heeft. De personages van de negen afleveringen worden ingesproken door Simu Liu, Henry Golding, Jamie Chung, Lucy Liu, Joseph Gordon-Levitt, Karen Fukuhara, David Harbour, James Hong, Jordan Fisher en Boba Fett zelf: Temuera Morrison.

Zoals je vermoedelijk wel had verwacht, worden fans hier wel heel erg blij van, met laaiend enthousiaste reacties op sociale media als resultaat:



Er is nog maar weinig bekend over het project, behalve dat elke aflevering een ander verhaal moet vertellen. De serie speelt zich ook af in de verre toekomst en het verre verleden van het universum en is dus niet beperkt tot de Skywalker Saga.

Star Wars: Visions komt volgende maand naar Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen