Eerste foto's onthullen zeer bijzondere 'Moon Knight', nieuwe held van Marvel Studios en Disney+

Eerste foto's onthullen 'Moon Knight'

Gelekte foto's van de serie Moon Knight tonen het wel heel bijzondere kostuum.

Jim Pedd, 15 augustus 2021 om 11:13

Er lijken twee foto's van Oscar Isaac, volledig in kostuum als Marvel-held Moon Knight, online gelekt te zijn. En het schijnt dat ze ook nog eens echt zijn, waarmee we iets kunnen zeggen over de look van de Fist of Khonshu.
Fans van Marvel Studios en Moon Knight wachten al lange tijd op een eerste blik op acteur Oscar Isaac in het kostuum van de titelheld. En via een stel gelekte foto's lijkt het erop dat we die blik nu eindelijk te pakken hebben.

Eerste foto's
De eerste van de twee foto's is een wat schaduwachtige blik op het personage. Er worden nauwelijks details over de outfit onthuld in dat eerste beeld. Het tweede is een stuk lichter en lijkt te komen uit een Marvel/Disney+ showreel.

Wellicht gaat het wel om de beelden die men in november vrij zou willen geven tijdens de Disney+-dag.

Omdat de foto's nog niet uitgebracht hadden moeten worden, plaatsen we enkel links naar Twitter, waar je ze kan bekijken.

Check hier de eerste foto.
Check hier de tweede foto.

Details rond het verhaal van de serie worden nog altijd geheimgehouden. De verwachting is wel dat de serie dicht bij het uitgangspunt van de comics blijft. Marc Spector, een zeer vaardige huurling, heeft meerdere alter ego's en gebruikt de krachten van de Egyptische maangod Khonshu om de misdaad in Los Angeles te bestrijden.
Bron: CBM

Lees meer over: Moon Knight, Marvel Studios, Disney Plus, Oscar Isaac

Populair nieuws