Lucy Lawless had een hekel aan dit aspect van 'Xena the Warrior Princess'

Lucy Lawless had een hekel aan dit aspect van Xena

Lucy Lawless brak door met haar rol in Xena, maar hield niet van alles.

Jim Pedd, 20 augustus 2021 om 10:37

Actrice Lucy Lawless maakte bekend dat ze helemaal niet genoten heeft van het werk aan alle actiescènes in Xena: Warrior Princess. Dit feit klinkt heel vreemd, vooral als je onthoudt dat fans de serie en haar ster nog altijd beschouwen als cult-iconen.
Xena begon als een kleiner personage in Hercules: The Legendary Journeys. Die rol werd zo goed ontvangen dat in september 1995 het personage een eigen serie kreeg, die tot juni 2001 te zien was.

Geen fijne actie
Lawless werd voor de rol gekozen in een concurrentiestrijd met vijf andere actrices, waarbij de favoriet Vanessa Angel was.

Maar tegenover The Wrap vertelde Lawless dat ze "altijd een hekel had" aan de actie. Ze kon dan ook niet geloven dat ze haar doorbraak in Hollywood maakte met een fantasyserie.

"Ik doe geen fantasy, ik kijk geen fantasy, ik heb daar echt geen interesse in en kwam desondanks terecht in dat gekke genre".

De ironie is dat Lawless vervolgens in meerdere fantasiereis speelde, waaronder Battlestar Galactica en Spartacus: Blood and Sand.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Lucy Lawless, Xena, Xena The Warrior Princess

Informatie over de serie: Xena: Warrior Princess

Populair nieuws