search
Tweede seizoen 'Into The Night' binnenkort te bekijken op Netflix
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Into The Night' binnenkort te bekijken op Netflix

Het tweede seizoen komt er sneller aan dan je zou vermoeden...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de serie Into The Night kijken al even uit naar het verschijnen van het tweede seizoen. Wel, dat wachten is nu bijna voorbij!

De Belgische Netflix-original Into the Night wist de hooggespannen verwachtingen relatief goed in te lossen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat er door Netflix al snel een vervolg werd aangekondigd. Dat tweede seizoen is nu zeer binnenkort bij de streamingdienst te bekijken.

In de reeks Into The Night volgen we een groep mensen die erin geslaagd zijn om een bizarre ramp te overleven. De zon blijkt er namelijk voor te zorgen dat mensen massaal komen te sterven. De redding van de groep? Een vliegtuig nemen en de zon voor blijven!

Nieuwe uitdagingen
Aan het einde van het eerste seizoen (opgelet, spoilers!) zagen we hoe de groep terecht kwam in een bunker waar ze kennismaakte met ander overlevenden. In het tweede seizoen komt de groep echter voor een reeks nieuwe uitdagingen te staan. Kunnen ze blijven overleven?

Het tweede seizoen van de serie Into the Night is te bekijken bij Netflix vanaf 8 september. Het spreekt voor zich dat je ondertussen ook nog even het eerste deel kan bekijken bij de streamingdienst.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen