search
Krijgt 'The Walking Dead' een geneesmiddel voor zombies!?
Series / Nieuws

Krijgt 'The Walking Dead' een geneesmiddel voor zombies!?

De serie The Walking Dead lijkt iets wel heel aparts te teasen vandaag.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead zou kunnen eindigen zonder geneesmiddel voor het zombievirus dat de apocalypse veroorzaakt heeft. 12 jaar na de uitbraak van de vrij bizarre infectie, weten de overlevenden nog altijd niet waar het vandaan komt.

Iedereen die overlijdt met een intact brein, verandert in een zombie. De Walking Dead zijn dus niet de ondode Walkers, maar de overlevenden van de ramp.

Een geneesmiddel?
Een nieuwe teaser van seizoen 11 maakt dat sommige kijkers zich af begonnen te vragen of de overlevenden een geneesmiddel gaan vinden. De gewapende General Mercer vraagt zijn rekruteren namelijk om "het geneesmiddel" te zijn, en zich bij de Commonwealth te voegen.

Eerder zagen we al beelden van binnen de Commonwealth, met posters vol militaire propaganda waaruit duidelijk bleek dat het niet de meest gemakkelijke samenleving zal blijken te zijn.

In de comics stopte maker Robert Kirkman na 193 nummers zonder de vraag te beantwoorden waar het virus vandaan kwam. In het eerste seizoen van de serie probeerde viroloog Dr. Edwin Jenner nog een geneesmiddel te vinden, maar makkelijk bleek dat niet. Hij fluisterde ook naar Rick Grimes dat iedereen geïnfecteerd was.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen