search
Eerste reacties op 'The Walking Dead' seizoen 11
Series / Featured

Eerste reacties op 'The Walking Dead' seizoen 11

We weten nu hoe het publiek kijkt naar het laatste seizoen van The Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het einde van The Walking Dead is vroeg begonnen voor sommige fans. Zij tweeten nu al wat ze van het begin van het laatste seizoen van de serie vonden.

De vierentwintig afleveringen van het laatste seizoen van The Walking Dead zijn telkens een week voor de release op televisiezender AMC op AMC+ te zien. Daarmee is het seizoen dus op 15 augustus al begonnen met de aflevering Acheron: Part 1.

De eerste reacties
In de aflevering, die geregisseerd is door Kevin Dowling, zien we hoe de overlevenden van Alexandria proberen om te gaan met de gevaarlijke nieuwe realiteit.

Er is een hongersnood en dus stelt Maggie een nieuw plan voor - mogelijk een zelfmoordmissie. Maar welke keuze hebben ze? Ze moeten meer voedsel vinden voor hun mensen, zodat iedereen kan overleven en Alexandria opnieuw opgebouwd kan worden. Als ze dat niet doen, zal Alexandria ten val komen en zij dus ook.

Eenmaal op weg breekt een zware storm uit en zien we onze helden een schuilplaats zoeken in een metrotunnel. Daar breekt al snel chaos uit, en leren onze helden ook vrij snel wat er mis is gegaan met Maggie en haar groep.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen