search
Op de valreep nieuwe castleden voor Netflix-hit 'La Casa de Papel'

Op de valreep nieuwe castleden voor Netflix-hit 'La Casa de Papel'

De serie La Casa de Papel krijgt nog gauw wat nieuwe castleden!

Jim Pedd
La Casa de Papel begint in september met het eerste deel van zijn vijfde en laatste seizoen. De serie heeft nu weer nieuwe castleden onthuld.

De show begon oorspronkelijk als miniserie op een Spaanse televisiezender. Maar Netflix kocht de rechten op de serie en lanceerde hem wereldwijd. Met groot succes, want Netflix besloot de serie snel te vernieuwen voor nog een seizoen. Op 3 september begint dan eindelijk het vijfde en laatste seizoen met de eerste helft van zijn afleveringen.

Nieuwe castleden
Variety meldt dat er drie nieuwe acteurs zijn toegevoegd aan de cast. Miguel íngel Silvestre, Patrick Criado en José Manuel Sedar zijn nieuwe castleden.

Twee van hen spelen individuen die al diep geworteld zijn in de levens van twee personages in de serie. Criado is te zien als Rafael, de zoon van Berlin. En Silvestre speelt de rol van René, de liefde van Tokyo's leven, die gedood werd tijdens een overval. En Sedar speelt de rol van Special Forces Commander Sagasta.

De castuitbreiding is blijkbaar hard nodig omdat de serie richting een explosieve finale werkt. Het seizoen wordt in twee delen uitgebracht, waarbij geesten uit het verleden opdoemen en de cast te maken krijgt met wel heel grote nieuwe bedreigingen.Aanbevolen artikelen