search
'Green Lantern' is een volledig ander superheldenverhaal
Series / Nieuws

'Green Lantern' is een volledig ander superheldenverhaal

De serie Green Lantern wordt volstrekt uniek als we het zo horen.

Green Lantern krijgt een serie op HBO Max. Acteur Finn Wittrock vertelt dat het een volstrekt unieke superheldenserie moet worden.

Wittrock is straks te zien als Guy Gardner, een fanfavoriet personage. En fans voelen zich toch behoorlijk nerveus over het project, wat niet gek is gezien de problemen rond de eerdere Green Lantern-film waarin Ryan Reynolds de hoofdrol had.

Heel anders
Tijdens een interview met Entertainment Weekly vertelde Wittrock dat fans gaan genieten van de serie van hem en showrunner Seth Grahame-Smith. Hij denkt dat het een unieke serie wordt die echt voldoet aan de verwachtingen.

"Op sommige manieren is het zelfs beter," begon de acteur. "Het is behoorlijk episch en draait echt om tijd en ruimte en biedt iets voor iedereen. Het is geen standaard superheldenverhaal. Een groot deel van het verhaal draait echt om hem, op een manier die volgens mij heel interessant is."

Er is ook bewust gekozen voor een serie. "Misschien was er wel teveel verhaal om in een film te passen. En dus is besloten er een televisieserie van te maken." En die gaan we mogelijk volgend jaar al zien!



Aanbevolen artikelen