Deze 7 series voegt Netflix nieuw toe deze week

We weten alvast van 7 titels dat ze nieuw worden toegevoegd aan Netflix.

Jim Pedd, 23-08-2021 14:35

Elke maandag kijken we naar de series waarvan zeker is dat ze op Netflix verschijnen. We zetten ze vandaag dus ook weer voor je op een rij. Let op: het gaat niet om alle series, Netflix voegt vaak meer toe dan officieel aangekondigd is.
Open Your Eyes, 25 augustus: In de nasleep van een tragedie, lijdt een tiener aan geheugenproblemen. Met andere patiënten in het ziekenhuis, herstelt ze.

Clickbait, 25 augustus: In deze thriller bieden acht verschillende perspectieven opwindende aanwijzingen om een gruwelijke moord op te lossen.

Motel Makeover, 25 augustus: Twee ondernemers besluiten hun bedrijf uit te breiden door een oud motel in Ontario te renoveren, net voordat de coronapandemie uitbreekt.

Post Mortem: No One Dies in Skarnes, 25 augustus: Ze is terug uit de dood en verlangt naar bloed. Ondertussen heeft het begrafenisbedrijf van haar familie hard klanten nodig.

Titletown High, 27 augustus: Een realityserie rond sport die kijkt naar het leven op en naast het veld, bij de leden van het Valdosta High School footballteam.

Nevertheless, 29 augustus: De charme van een klasgenoot leidt bij een cynisch student aan een kunstcollege tot een friends-with-benefits relatie.

Good Girls (seizoen 4), 29 augustus: Onder de waakzame ogen van de Feds, overwegen Beth, Ruby en Annie de voordelen van hun werk.

Lees meer over: Netflix, Streaming, Overzicht, Preview

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix