search
Einde 'WandaVision' was een nachtmerrie voor deze actrice

Einde 'WandaVision' was een nachtmerrie voor deze actrice

Kathryn Hahn vond het verschrikkelijk om het einde van haar personage te zien.

Bram de Groot
In de mysterieuze Marvel-komedieserie WandaVision van Marvel Studios en Disney+ bleek uiteindelijk het personage Agatha Harkness de grote slechterik. Nu laat actrice Kathryn Hahn weten dat ze het einde een "nachtmerrie" vond om naar te kijken.

De actrice sprak over de uitkomst met The A.V. Club. Haar werd gevraagd naar haar opmerking tegenover The New York Times dat ze toen vond dat ze het niet zo erg vond wat er met haar personage aan het einde gebeurde.

"Ik ben blij dat je dat ter sprake hebt gebracht, want dat doe ik eigenlijk niet. Ik denk dat het een beetje het ergste is. Ik maakte een grapje toen ik dat zei. Ik vind het eigenlijk wel het ergste," aldus Hahn.

Haar vleugels zijn afgeknipt
"Ik bedoel, om haar vleugels af te knippen en om haar daar achter te laten bij die saaie mensen, waar ze niets te doen heeft. Het is het ergste, het is een nachtmerrie. Ja. Ik bedoel, Wanda maakt haar in feite gehandicapt," voegde de actrice toe.

Of Agatha Harkness terugkeert in het Marvel Cinematic Universe is niet duidelijk. Wel is duidelijk dat het verhaal van Scarlet Witch verdergaat in Doctor Strange in the Multiverse of Madness en dat er geen tweede seizoen van WandaVision komt.


Aanbevolen artikelen