search

Ons nieuws van maandag 23 augustus 2021

Vijfde seizoen 'The Good Fight' onderweg naar Videoland
Series / Nieuws

Vijfde seizoen 'The Good Fight' onderweg naar Videoland

Ondertussen werd ook al de komst van een zesde seizoen bevestigd...

Het vijfde seizoen van de serie The Good Fight is onderweg naar Videoland! Ondertussen werd er ook al een zesde seizoen aangekondigd.

In het vijfde seizoen van The Good Fight is er een gastrol weggelegd voor Mandy Patinkin. Hem zagen we eerder opduiken in onder meer de serie Homeland. Uiteraard is ook hoofdrolspeelster Christine Baranski terug van de partij.

11 september
Het vijfde seizoen van de serie ging in première op 24 juni bij Paramount+. Voor mensen die de reeks willen bekijken bij Videoland geldt dat er nog even geduld moet worden gekoesterd. Zij kunnen het vijfde seizoen bekijken vanaf 11 september.

The Good Fight blijft prima kijkcijfers neerzetten waardoor het einde van de reeks nog niet in zicht is. Inmiddels werd er dan ook al een zesde seizoen bekend gemaakt. Van dat zesde seizoen is echter nog niet bekend wanneer ze precies moet verschijnen.

Een trailer van het vijfde seizoen van The Good Fight is alvast hieronder te bekijken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Costa!' komt terug en Katja Schuurman is terug van de partij!
Series / Nieuws

'Costa!' komt terug en Katja Schuurman is terug van de partij!

Van de originele cast blijft echter zo goed als niemand meer over...

Het ooit zo populaire Costa! krijgt een remake. De film was de absolute zomerhit in het jaar 2001 en betekende voor veel leden van de cast de start van een bloeiende carrière.

Het succes van de in 2001 uitgebrachte film zorgde ervoor dat er ook een serie verscheen die in totaal vier seizoenen kreeg. Naarmate de seizoenen vorderden nam de populariteit van de reeks af, vooral door het vertrek van verschillende populaire leden van de cast.

Remake
De oorspronkelijke film die verscheen in het jaar 2001 was voor verschillende acteurs waaronder niet alleen Katja Schuurman, maar ook Georgina Verbaan en natuurlijk Daan Schuurmans hun eerste grote speelfilm.

Voor de nieuwe film die wordt uitgebracht geldt dat de cast er helemaal anders uitziet. De nieuwe hoofdrolspelers zijn dan ook onder meer Abbey Hoes en Stephanie van Eer.

Toch is er nog één bekende naam uit de oorspronkelijke cast die wel terug haar opwachting maakt in Salou, namelijk Katja Schuurman. Zij zal ook in de nieuwe speelfilm te zien zijn.

Wanneer de film precies moet gaan verschijnen en of er mogelijks ook al wordt gedacht aan het uitbrengen van een nieuwe serie is niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix
Series / Featured

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

De top drie is weer bekend. Welke series werden massaal bekeken op Netflix?

We hebben weer een nieuwe top drie best bekeken series op Netflix. En die is opmerkelijk weinig veranderd.

Vorige week stond Hit & Run bovenaan het lijstje meest bekeken series, en dat is deze week ook. De nummer drie van vorige week, Spoorloos, steeg een stek ten koste van Outer Banks.

De top drie
Hier volgt de top drie:

1. Hit & Run: Deze Israëlische Original staat nu voor de tweede week op de eerste stek. Ook staat de film nu drie weken in de top drie. Niet slecht dus! Hij draait om een getrouwd man, Sergev Azulai, wiens leven op de kop komt te staan als zijn vrouw vermoord wordt bij een mysterieus hit & run ongeluk in Tel Aviv. Hij zoekt nog vol in de rouw naar de moordenaars van zijn vrouw en ontdekt in deze spannende serie een aantal gruwelijke geheimen die ze voor hem had.

2. Spoorloos: We hebben stuivertje gewisseld met de tweede en derde plek, want deze Harlan Coben-verfilming stond eerst op de derde plek en nu dus de tweede. Deze misdaadserie verliest een man twee van zijn naasten. Tien jaar later stuit hij opnieuw op een duizelingwekkend mysterie als zijn vriendin verdwijnt.

3. Outer Banks: De hekkensluiter is het tweede seizoen van Outer Banks en dat laat zien hoe tiener John B en zijn drie beste vrienden op een eiland met rijken en armen moeten zoeken naar een legendarische schat. Die heeft iets te maken met de verdwijning van zijn vader.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde 'WandaVision' was een nachtmerrie voor deze actrice
Series / Nieuws

Einde 'WandaVision' was een nachtmerrie voor deze actrice

Kathryn Hahn vond het verschrikkelijk om het einde van haar personage te zien.

In de mysterieuze Marvel-komedieserie WandaVision van Marvel Studios en Disney+ bleek uiteindelijk het personage Agatha Harkness de grote slechterik. Nu laat actrice Kathryn Hahn weten dat ze het einde een "nachtmerrie" vond om naar te kijken.

De actrice sprak over de uitkomst met The A.V. Club. Haar werd gevraagd naar haar opmerking tegenover The New York Times dat ze toen vond dat ze het niet zo erg vond wat er met haar personage aan het einde gebeurde.

"Ik ben blij dat je dat ter sprake hebt gebracht, want dat doe ik eigenlijk niet. Ik denk dat het een beetje het ergste is. Ik maakte een grapje toen ik dat zei. Ik vind het eigenlijk wel het ergste," aldus Hahn.

Haar vleugels zijn afgeknipt
"Ik bedoel, om haar vleugels af te knippen en om haar daar achter te laten bij die saaie mensen, waar ze niets te doen heeft. Het is het ergste, het is een nachtmerrie. Ja. Ik bedoel, Wanda maakt haar in feite gehandicapt," voegde de actrice toe.

Of Agatha Harkness terugkeert in het Marvel Cinematic Universe is niet duidelijk. Wel is duidelijk dat het verhaal van Scarlet Witch verdergaat in Doctor Strange in the Multiverse of Madness en dat er geen tweede seizoen van WandaVision komt.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 7 series voegt Netflix nieuw toe deze week
Series / Streaming-diensten

Deze 7 series voegt Netflix nieuw toe deze week

We weten alvast van 7 titels dat ze nieuw worden toegevoegd aan Netflix.

Elke maandag kijken we naar de series waarvan zeker is dat ze op Netflix verschijnen. We zetten ze vandaag dus ook weer voor je op een rij. Let op: het gaat niet om alle series, Netflix voegt vaak meer toe dan officieel aangekondigd is.

Open Your Eyes, 25 augustus: In de nasleep van een tragedie, lijdt een tiener aan geheugenproblemen. Met andere patiënten in het ziekenhuis, herstelt ze.

Clickbait, 25 augustus: In deze thriller bieden acht verschillende perspectieven opwindende aanwijzingen om een gruwelijke moord op te lossen.

Motel Makeover, 25 augustus: Twee ondernemers besluiten hun bedrijf uit te breiden door een oud motel in Ontario te renoveren, net voordat de coronapandemie uitbreekt.

Post Mortem: No One Dies in Skarnes, 25 augustus: Ze is terug uit de dood en verlangt naar bloed. Ondertussen heeft het begrafenisbedrijf van haar familie hard klanten nodig.

Titletown High, 27 augustus: Een realityserie rond sport die kijkt naar het leven op en naast het veld, bij de leden van het Valdosta High School footballteam.

Nevertheless, 29 augustus: De charme van een klasgenoot leidt bij een cynisch student aan een kunstcollege tot een friends-with-benefits relatie.

Good Girls (seizoen 4), 29 augustus: Onder de waakzame ogen van de Feds, overwegen Beth, Ruby en Annie de voordelen van hun werk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het gestoorde bedrag dat Robert Downey Jr. krijgt van HBO voor hun nieuwste serie
Series / Nieuws

Het gestoorde bedrag dat Robert Downey Jr. krijgt van HBO voor hun nieuwste serie

HBO betaalt acteur Robert Downey Jr. fors voor de nieuwe serie The Sympathizer.

Sinds hij afscheid nam van het Marvel Cinematic Universe, toen Tony Stark zijn leven opofferde om het universum te redden in Avengers: Endgame, heeft acteur Robert Downey Jr. nog maar weinig nieuwe films gemaakt.

Eentje was natuurlijk de film Dolittle, eentje die niet heel goed viel bij critici en mee mocht dingen naar de prijs voor de slechtste film van 2020. Maar dat wil niet zeggen dat de acteur dan niet nog altijd flink kan verdienen.

Hoog salaris
Begin deze zomer werd onthuld dat de tweevoudig Acadamy Award-genomineerd acteur meerdere rollen gaat spelen in HBO-serie The Sympathizer.

Hij zal onder meer te zien zijn als een congreslid van de staat Californië, een CIA-agent en een Hollywood-regisseur. En meer! En voor dat werk krijgt de 56-jarige acteur maar liefst twee miljoen dollar per aflevering.

In The Sympathizer speelt Downey Jr. straks de hoofdrol. Centraal in de serie staat een half-Franse, half-Vietnamese communistische spion tijdens de oorlog en zijn daaropvolgende ballingschap in de Verenigde Staten.

De serie wordt geregisseerd door Oldboy- en Snowpiercer-regisseur Park Chan-wook.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' heeft bijzondere momenten voor Yennefer in seizoen 2
Series / Nieuws

'The Witcher' heeft bijzondere momenten voor Yennefer in seizoen 2

De serie The Witcher doet het weer goed met zijn tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens een recent panel voor The Witcher, vertelde actrice Anya Chalotra - die de rol van Yennefer speelt - dat het tweede seizoen van de Netflix-serie wat grote momenten bevat voor haar personage.

We weten dankzij gelekte beelden vanaf de set al dat Yennefer en Ciri elkaar gaan ontmoeten. Ook zal de tovenares terugreizen naar Aretuza en de kijker duikt dan ook "dieper" in haar geest. Wellicht dat ze straks wat meer te zien is dan in het eerste seizoen.

Belangrijke keuzes maken
"De keuzes die ze maakt in het tweede seizoen zullen mensen meer bij blijven en hopelijk zullen ze deze goed kunnen begrijpen," vertelde Chalotra.

Chalotra vertelde niet om wat voor keuzes het gaat. Wel is duidelijk dat Yennefer wat "onwaarschijnlijke allianties" aan zal gaan tijdens het tweede seizoen, die "haar echt gaan veranderen".

Wat die onwaarschijnlijke allianties zijn weten we nog niet. Maar bekend is dat showrunner Lauren Schmidt Hissrich en haar team het helemaal niet erg vinden om creatieve risico's te nemen. We kunnen er dan ook van uit gaan dat het nog een interessant seizoen wordt!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time' verandert belangrijk element van de boeken
Series / Nieuws

'The Wheel of Time' verandert belangrijk element van de boeken

De serie The Wheel of Time voert een forse verandering door met het eerste seizoen.

Een aantal van de belangrijkste personages in de serie The Wheel of Time zullen ouder zijn dan ze in de boeken waren. Dat onthulde showrunner Rafe Judkins over de serie van Prime Video, die gebaseerd is op de boekenreeks van Robert Jordan.

Judkins hield op Twitter een Q&A met fans, ter viering van de eerste foto's die via Entertainment Weekly debuteerden. Een van de fans vroeg waarom Mat Cauthon (gespeeld door acteur Barney Harris) een baard heeft in de serie.

Oudere personages
Op die vraag reageerde Judkins door uit te leggen dat besloten was om meerdere personages wat ouder te maken. Zo zouden kijkers niet per ongeluk het gevoel krijgen dat het een young adult serie is.

"We hebben de Emond's Field Five ouder gemaakt dan in de boeken. Want soms voelt een televisieserie met 17-jarige hoofdrolspelers meer als young adult. En Wheel of Time is dat zeker niet," schreef Judkins.

De serie speelt zich af op een continent dat nog altijd herstellende is van The Breaking of the World. Dat is een cataclysmische gebeurtenis toen de Dragon, een gereïncarneerde krijger die magie kan gebruiken, gestoord werd doordat zijn aartsvijand de bron van zijn krachten vervuilde.

Het verhaal begint als Moiraine, een magiër die lid is van een orde genaamd de Aes Sedai, erachter komt dat drie jonge mannen in een klein dorpje mogelijk de Dragon Reborn zou kunnen zijn. Ze leidt hen op een queeste waarbij ze moeten vluchten voor het duister.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' heeft nu al goed nieuws voor je
Series / Nieuws

'The Walking Dead' heeft nu al goed nieuws voor je

Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead is halverwege met de opnames.

Het elfde seizoen van The Walking Dead is begonnen met uitzenden. Desondanks zijn de opnames van de reeks nog niet klaar.

Vandaag blijkt dat de opnames exact halverwege zijn. Het elfde en laatste seizoen van de serie van AMC krijgt in totaal 24 afleveringen, die in drie sets van acht worden uitgezonden. AMC noemt dat The Walking Dead: The Final Season Trilogy.

Nu halverwege
Director of Photography Duane Manwiller meldt dat het laatste film nu officieel halverwege is. Dat deed hij middels een bericht op Instagram, waarin hij een behind-the-scenes blik op het seizoen gaf:

Bekijk op instagram


"We zijn nu halverwege de opnames van dit seizoen en hebben dus nog wel even te gaan," vertelde showrunner Angela Kang recent nog. "Het voelt voor ons allemaal bitterzoet en verdrietig. Maar er zijn ook veel dagen waarop we uur voor uur proberen dit gemaakt te krijgen."

In de eerste acht afleveringen zien we hoe Daryl, Maggie en hun groep vrienden het op moet nemen tegen de Reapers. Intussen zijn Eugene, Yumiko, Ezekiel en Princess gevangen genomen door een geavanceerde nieuwe samenleving uit de comics: de Commonwealth.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'CSI'-ster William Petersen belandt in het ziekenhuis
Series / Nieuws

'CSI'-ster William Petersen belandt in het ziekenhuis

William Petersen voelde zich niet lekker op de set en moest naar het ziekenhuis.

De 68-jarige CSI: Vegas-acteur William Petersen is naar verluidt vrijdag kort in het ziekenhuis opgenomen nadat hij zich onwel voelde op de set van de serie die volgt op de moederserie CSI: Crime Scene Investigation.

De woordvoerder van de acteur zei tegenover TMZ dat het bezoek werd genomen als een "voorzorgsmaatregel", omdat de acteur naar verluidt uitgeput is na het lange uren non-stop werken op de set van de serie gedurende de afgelopen twaalf weken.

Alweer ontslagen het ziekenhuis
Petersen (in het midden op bovenstaande foto) is inmiddels uit het ziekenhuis en herstellende. Petersen speelt opnieuw zijn rol als Gil Grissom in het vervolg op het langlopende CSI: Crime Scene Investigation.

En er keren meer personages terug in Vegas, met Jorja Fox als Sara Sidle, Wallace Langham als David Hodges. Ook zijn er (gast)rollen voor Paul Guilfoyle, Jim Brass, Paula Newsome, Matt Lauria, Mel Rodriguez en Mandeep Dhillon.

CSI: Vegas start op 6 oktober op de zender CBS. Het is de zoveelste CSI-spinoff na ook Miami, NY en Cyber.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze man wil de nieuwe showrunner van 'Doctor Who' worden
Series / Nieuws

Deze man wil de nieuwe showrunner van 'Doctor Who' worden

Doctor Who moet een nieuwe showrunner vinden en iemand wil wel.

Babylon 5-bedenker J. Michael Straczynski blijkt gesprekken gehad te hebben met de BBC. Hij wil namelijk de volgende showrunner worden van hitserie Doctor Who.

De sci-fi serie gaat richting het einde van een tijdperk. Actrice Jodie Whittaker en showrunner Chris Chibnall stappen in 2022 allebei open dan is het tijd voor een vervanger. Whittaker schreef geschiedenis, toen ze de eerste vrouwelijke acteur was om in de huid van de Doctor te kruipen. Geheel in lijn met traditie, stapt ze straks wel op na drie seizoenen.

Nieuwe showrunner
Chibnall's tijd bij Doctor Who is gemengd ontvangen. Het twaalfde seizoen was een van de slechtst bekeken seizoenen van de serie, en ook een van de slechtst gerecenseerde.

Maar goed, wat Straczynski betreft, zou de BBC hem moeten inhuren als nieuwe showrunner. Hij zou dan een nieuw tijdperk moeten inluiden.

Alleen lijkt het er niet direct op dat dit werkelijkheid gaat worden. De BBC blijkt al een proces te hebben dat gaande is en waarbij men gesprekken voert met verschillende kandidaten voor het showrunner-schap. Als die gesprekken niets worden, dan kan het dat men weer contact met hem opneemt:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 11 van 'The Walking Dead' nu ook op Disney+
Series / Nieuws

Seizoen 11 van 'The Walking Dead' nu ook op Disney+

Het laatste seizoen van de zombieserie is te volgen op DIsney+ en FOX.

Gisteren is de eerste aflevering van het laatste seizoen van The Walking Dead op de Amerikaanse zender AMC verschenen. In Nederland kun je de zombieserie uiteraard ook weer volgen. Dit jaar is dat op zowel Disney+ als de zender FOX.

Op Disney+ staan al een tijdje de eerste eerste tien seizoenen van The Walking Dead. Nu kun je iedere maandagochtend inloggen voor de nieuwste aflevering. Zo staat de eerste aflevering Acheron: Part I nu al online.

Vanavond zal tv-zender FOX de aflevering uitzenden, zoals we dat afgelopen jaren al gewend waren. Om 22.00 uur zal de zender de aflevering uitzenden. De aflevering Acheron: Part II staat gepland voor 30 augustus.

The Walking Dead - Acheron: Part I
In de aflevering Acheron: Part I doorzoekt het team van Daryl, uiteraard weer gespeeld door Norman Reedus, een militaire basis. Ook zien we meer van Maggie van actrice Lauren Cohan. Zij vertelt meer over wat ze allemaal heeft meegemaakt.

Nu al zin op de aflevering te gaan kijken? Ga dan naar Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gloednieuwe series die binnenkort op Netflix te zien zijn
Series / Featured

3 gloednieuwe series die binnenkort op Netflix te zien zijn

Komende weken weer volop nieuwe series op de streamingdienst Netflix.

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor gloednieuwe series die je binnenkort op Netflix vindt.

Clickbait | Vanaf 25 augustus

Er blijkt een dubieuze link met het internet te zijn wanneer brave huisvader Nick Brewer wordt ontvoerd. Zijn naasten doen alles om de dader en het motief te achterhalen.



Midnight Mass | Vanaf 27 augustus

De bewoners van een afgelegen plaatsje krijgen te maken met zaken die je alleen als wonderen kunt beschrijven. En er zitten ook een paar angstaanjagende voortekens bij. Dit gebeurt allemaal nadat een charismatische jonge priester is gearriveerd op het eiland.



King of Boys: The Return of the King | Vanaf 24 september

In het vervolg op de film King of Boys (2018) keert de geduchte zakenvrouw Eniola Salami, een rol van Nollywood-veteraan Sola Sobowale, na een ballingschap van vijf jaar terug naar Nigeria. Ze is van plan haar tegenstanders te straffen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Horrorserie 'Just Beyond' krijgt eerste foto's van Disney+
Series / Foto's

Horrorserie 'Just Beyond' krijgt eerste foto's van Disney+

De R.L. Stine verfilming verschijnt binnenkort op de streamingdienst van Disney.

Het werk van R.L. Stine is populair bij de Amerikaanse studio's. Zo verschenen er onder meer al twee Goosebumps-bioscoopfilms en lanceerde Netflix deze zomer de zeer netjes ontvangen Fear Street-filmtrilogie.

Binnenkort komt Disney+ met weer een andere verfilming en dit keer is het de horror-graphic novel Just Beyond die tot leven wordt gewekt door Disney. De studio maakt er een horrorkomedie met acht afleveringen van.

Eerste foto's Just Beyond
In de serie zijn er rollen voor onder meer Mckenna Grace (The Handmaid's Tale), Nasim Pedrad (Aladdin), Lexi Underwood (Little Fires Everywhere) en Megan Stott (Yes Day).

Hieronder zie je de eerste foto's voor de serie met scripts van Seth Grahame-Smith (The LEGO Batman Movie). Marc Webb (The Amazing Spider-Man) regisseerde de eerste twee afleveringen. Later dit jaar moet Just Beyond op Disney+ gaan starten.













Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Henry Cavill kon echt niet meer na ongeluk tijdens 'The Witcher' opnames
Series / Nieuws

Henry Cavill kon echt niet meer na ongeluk tijdens 'The Witcher' opnames

De hoofdrolspeler uit de Netflix-serie geeft uitleg hoe het ging na de blessure.

De opnames voor het tweede seizoen van The Witcher hebben heel veel oponthoud gekend. Uiteraard zijn er de problemen door corona, maar zo was er ook een flinke blessure voor hoofdrolspeler Henry Cavill.

"Ik denk dat een van de vaardigheden die ik in de loop der jaren heb opgepikt, gewoon doorgaan, ongeacht de moeilijkheden, het harde werken of de uitdagingen," vertelde Cavill onlangs aan PEOPLE over zijn blessure.

Henry Cavill wilde gewoon doorgaan
"Dus toen de hamstringblessure kwam, probeerde ik naar de 'silver lining' te kijken. Het was als, 'Ok, ik werkte krankzinnige uren en het was vermoeiend en ik kan nu fysiek niet werken omdat ik op krukken loop.' Dus ik ging me meer richten op het nemen van de tijd, hoe kan ik mezelf het beste genezen?" aldus de spierbundel.

The Witcher seizoen twee staat gepland voor 17 december dit jaar, twee jaar na het verschijnen van het eerste seizoen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Als je Toss A Coin To Your Witcher al om te genieten vond, wacht dan maar op 'The Witcher' seizoen 2
Series / Nieuws

Als je Toss A Coin To Your Witcher al om te genieten vond, wacht dan maar op 'The Witcher' seizoen 2

Het tweede seizoen van The Witcher gaat het nog beter doen met liedjes van Jaskier.

Het tweede seizoen van The Witcher bevat meer geweldige liedjes. Dat belooft showrunner Lauren Schmidt Hissrich tijdens een nieuw interview in het kader van de serie.

The Witcher debuteerde in december 2019 op Netflix en werd het meest populaire debuut op Netflix ooit. Gek was het dus niet dat men al een tweede seizoen besteld had.

Heel veel liedjes
Hoewel Geralt of Rivia, een bloedserieuze monsterjager centraal staat, zit er ook genoeg comic relief in de serie. Die rol is met name voor Jaskier, gespeeld door Joey Batey. Hij reist met Geralt mee en doet dat tot grote frustratie van Geralt.

Jaskiers liedjes worden niet alleen in de serie goed ontvangen, ook voor fans waren ze heerlijk en om van te genieten.

Showrunner Lauren Schmidt Hissrich was aanwezig bij het Television Critics Association Press Tour-panel en bevestigde dat Jaskier terugkeert. En dat niet alleen, hij heeft ook "wat behoorlijk goede liedjes" te zingen.

Dat is mooi, want het eerste seizoen had onder meer de sensatie Toss A Coin To Your Witcher, een nummer dat ook buiten de serie een grote hit bleek.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Chris Pratt krijgt wel heel veel geld voor 'The Terminal List' van Prime Video
Series / Nieuws

Chris Pratt krijgt wel heel veel geld voor 'The Terminal List' van Prime Video

De serie The Terminal List heeft een hoofdrol voor Chris Pratt en betaalt veel geld.

Chris Pratt is nu een van de grootste sterren in Hollywood. Hij keert voor het eerst in jaren terug naar televisie met de serie The Terminal List van Prime Video. De relatie tussen de acteur en de streamingdienst - die begon met The Tomorrow War - gaat daarmee door.

De serie The Terminal List wordt ontwikkeld door regisseur Antoine Fuqua. De hoofdrol hierin is voor acteur Pratt, die de rol van James Reece speelt. Bovendien is de acteur producent van de serie via zijn Indivisible productiebedrijf.

Enorm salaris
The Terminal List is gebaseerd op het gelijknamige boek van James Carr. We volgen een Navy SEAL die een hinderlaag overleeft, tijdens een geheime operatie. Zijn hele team komt daarbij om het leven, waarna hij terug naar huis keert en ontdekt dat er iets aan de hand was. Zijn familie zit in groot gevaar en hij moet die samenzwering oplossen.

Makkelijk is dat niet voor James Reece, maar goed, dat maakt de serie natuurlijk ook heel interessant. Naast Pratt spelen Taylor Kitsch, Constance Wu, LaMonica Garrett en Patrick Schwarzenegger de rollen. Toch is het Pratt die het meeste verdient.

De acteur blijkt 1,4 miljoen dollar per aflevering betaald te krijgen. Met acht afleveringen, krijgt de A-List acteur 11,2 miljoen dollar voor de complete serie. Niet slecht!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.