'The Umbrella Academy' maakt eindelijk goede vooruitgang

De serie The Umbrella Academy is praktisch klaar met opnemen van seizoen 3.

Jim Pedd, 24-08-2021 09:38

The Umbrella Academy seizoen 3 lijkt snel richting het einde van de opnameperiode te gaan. Dat blijkt uit een bericht van Elliot Page op zijn Instagram-account.
De serie The Umbrella Academy van Netflix volgt een familie, de Hargreeves, waarvan alle kinderen geadopteerd zijn en superkrachten hebben. Ze moeten het einde van de wereld zien te voorkomen. In het eerste seizoen leken ze daarin geslaagd te zijn, om er in de tweede reeks achter te komen dat dit niet zo was.

Bijna klaar
In 2019 werd The Umbrella Academy gelanceerd en bleek het een van de meest populaire series van Netflix te zijn. Seizoen 2 werd in juli 2020 gelanceerd en in november 2020 kwam de vernieuwing voor een derde seizoen.

De verwachtingen daarvoor zijn hooggespannen. We verkennen in het nieuwe seizoen de Sparrow Academy en vooral ook de consequenties van de tijdlijn-bemoeienissen van de Hargreeves-familie. We weten dat er een afscheid komt, een nieuwe apocalypse, een huwelijk en tijdreizen. Dat wordt dus wat.

Hoewel het nieuwe seizoen nog geen releasedatum heeft, liet Elliot Page - die de rol van Vanya Hargreeves speelt, via een selfie weten dat de opnames bijna klaar zijn:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Elliot Page

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 18 nieuwe series

Netflix komt deze week met 18 nieuwe series

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix