'The Umbrella Academy' onthult eerste details van seizoen 3

The Umbrella Academy S3 onthult details

Het derde seizoen van The Umbrella Academy onthult de titels van al zijn afleveringen.

Jim Pedd, 9 juni 2021 om 10:35

Helaas bracht Geeked Week geen trailer voor het derde seizoen van Netflix-serie The Umbrella Academy. Gelukkig had bedenker en maker Steve Blackman van de serie wel een andere verrassing.
Hij mocht tijdens de Geeked Week-uitzending namelijk de eerste details van het derde seizoen onthullen. Specifiek kwam hij met de titels van alle tien de afleveringen van het nieuwe seizoen.

De afleveringtitels
We zetten meteen de titels van het nieuwe seizoen voor je op een rij.

301 - Meet the Family
302 - The World's Biggest Ball of Twine
303 - Pocket Full of Lightning
304 - Kugleblitz
305 - The Kindest Cut
306 - Marigold
307 - Auf Wiedersehen
308 - Wedding at the End of the World
309 - Sixt Bells
310 - Oblivion

De opnames van het derde seizoen van The Umbrella Academy gingen afgelopen februari van start, nadat de serie in november 2020 officieel vernieuwd werd voor een derde seizoen.

Het tweede seizoen liet genoeg vragen onbeantwoord voor het nieuwe seizoen. Zo vragen we ons af hoe het nou precies zit met de mysterieuze Sparrow Academy en is het de vraag wat het betekent dat Sir Reginald nog leeft.

Overigens gaat het gerucht dat The Umbrella Academy ook al een vierde seizoen krijgt, maar dat is niet officieel bevestigd.
Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Elliot Page, Tom Hopper, David Castaneda, Emmy Raver Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H Min

Populair nieuws